Vidensbank

I vores vidensbank vil du kunne læse en række blogindlæg, artikler og guides til alt, der rører på sig indenfor e-læring

Mikrolæring: Sådan gør du læring mere spiseligt!

Du har måske læst om, eller arbejdet med e-læring, og er stødt på fænomenet ”mikrolæring”. Mikrolæring er en lille håndfuld læring, som en medarbejder får leveret og kan angribe når det passer ind i deres skema. Men hvad er fordelene ved mikrolæring egentlig, og hvordan kan det passe ind i din virksomhed?

Onboarding – Sådan skaber nye medarbejdere værdi hurtigere

Nye arbejdsopgaver og en masse nye ansigter med navne som skal huskes. Det er vigtigt at organisationer sørger for en blød landing til nye medarbejdere i de uvante omgivelser. Det er her hvor onboarding kommer ind i billedet. Læs hvordan i denne artikel.

E-læring: Hvad er det og sådan kommer du i gang!

E-læring er et innovativt undervisningsredskab, som kun er steget i popularitet i takt med at årene går. Flere og flere virksomheder hopper med på bølgen, og begynder at tilbyde deres medarbejdere digital læring. Men hvad er e-læring egentligt, og hvorfor er det så attraktivt?

Blended learning: Det bedste fra 2 læringsverdener

Blended learning er et sammenkog af 2 læringsdiscipliner. Det er mødet mellem den traditionelle face to face læring og de digitale muligheder fra e-læring. Læs mere om hvilke muligheder det giver din virksomhed i denne artikel.

Preboarding – Sådan forbedrer du din onboarding proces

En strukturet preboarding kan holde din nye medarbejder engageret og optimistisk omkring din organisation, fra dagen de underskriver kontrakten, til deres første arbejdsdag.

Preboarding er en vigtig del af en onboarding proces

Digital læring med et LMS: Byg personlige  uddannelsesforløb

Med digital læring er der fokus på, at uddanne de medarbejderressourcer, som virksomheden allerede har. Med personlige uddannelsesforløb træner du medarbejderne til at opfylde virksomhedens behov.

Dette gøres ved hjælp af digitale værktøjer, så der uddannes på den mest effektive metode, hvor der spares ressourcer og tid.

Off-boarding: Sig farvel til medarbejdere uden at miste kompetencer

Off-boarding handler om at sikre den bedst mulige afsked for medarbejderen, uanset om de selv vælger at stoppe, eller om de er blevet opsagt. Læs her hvordan du sikrer, at forholdet mellem medarbejder og organisation forbliver positivt.

Medarbejderudvikling – Få tilfredse og mere kompetente medarbejdere

Den moderne medarbejder er drevet af sin lyst for at lære og udvikle sine kompetencer. Medarbejderudvikling er altså et område, der bør have stor fokus for din organisation. Med en struktureret uddannelsesplan for dine medarbejdere, vil du både øge kompetenceniveauet i organisation, samt øge medarbejdertilfredsheden.

LMS: Hvad er et learning management system egentlig?

Når du giver dig i kast med e-læring, vil der være ekstra værdi i at afspille e-læringen gennem en LMS-platform. I denne artikel forklarer vi hvad et LMS egentligt er, og hvilke muligheder det åbner for din online læring.

Gør kompetenceudvikling simpelt og effektivt med e-læring

Flere og flere medarbejdere ønsker en mulighed for kompetenceudvikling hos deres nuværende, eller kommende arbejdsplads. Men hvordan håndterer en organisation bedst sine medarbejderes behov for faglig udvikling, når tid og ressourcer er en mangelvare?

ProLearning: E-læring i detaljen

Er du interesseret i at dykke ned i et kæmpe e-læringsunivers? Så kan du besøge vores kolleger i Prolearning, der længe har drevet en blog om e-læring. Her går de i dybden med trends i e-læring og systemer som Adobe Captivate. Lyder det spændende, så giv dem et besøg.

Vil du høre mere fra vores vidensbank?