Vidensbank

I vores vidensbank vil du kunne læse en række blogindlæg, artikler og guides til alt, der rører på sig indenfor e-læring

E-læring: Hvad er det og sådan kommer du i gang!

E-læring er et innovativt undervisningsredskab, som kun er steget i popularitet i takt med at årene går. Flere og flere virksomheder hopper med på bølgen, og begynder at tilbyde deres medarbejdere digital læring. Men hvad er e-læring egentligt, og hvorfor er det så attraktivt?

Onboarding – Sådan skaber nye medarbejdere værdi hurtigere

Nye arbejdsopgaver og en masse nye ansigter med navne som skal huskes. Det er vigtigt at organisationer sørger for en blød landing til nye medarbejdere i de uvante omgivelser. Det er her hvor onboarding kommer ind i billedet. Læs hvordan i denne artikel.

Mikrolæring: Sådan gør du læring mere spiseligt!

Du har måske læst om, eller arbejdet med e-læring, og er stødt på fænomenet ”mikrolæring”. Mikrolæring er en lille håndfuld læring, som en medarbejder får leveret og kan angribe når det passer ind i deres skema. Men hvad er fordelene ved mikrolæring egentlig, og hvordan kan det passe ind i din virksomhed?

Blended learning: Det bedste fra 2 læringsverdener

Blended learning er et sammenkog af 2 læringsdiscipliner. Det er mødet mellem den traditionelle face to face læring og de digitale muligheder fra e-læring. Læs mere om hvilke muligheder det giver din virksomhed i denne artikel.

LMS: Hvad er et learning management system egentlig?

Når du giver dig i kast med e-læring, vil der være ekstra værdi i at afspille e-læringen gennem en LMS-platform. I denne artikel forklarer vi hvad et LMS egentligt er, og hvilke muligheder det åbner for din online læring.

Gør kompetenceudvikling simpelt og effektivt med e-læring

Flere og flere medarbejdere ønsker en mulighed for kompetenceudvikling hos deres nuværende, eller kommende arbejdsplads. Men hvordan håndterer en organisation bedst sine medarbejderes behov for faglig udvikling, når tid og ressourcer er en mangelvare?

ProLearning: E-læring i detaljen

Er du interesseret i at dykke ned i et kæmpe e-læringsunivers? Så kan du besøge vores kolleger i Prolearning, der længe har drevet en blog om e-læring. Her går de i dybden med trends i e-læring og systemer som Adobe Captivate. Lyder det spændende, så giv dem et besøg.

Vil du høre mere fra vores vidensbank?