Onboarding

Onboarding på autopilot

Mange organisationer oplever udfordringer med onboarding ift. at sikre, at nye medarbejdere får adgang til præcis det indhold, der er relevant og nødvendigt for netop dem.

Med plan2learn får du én samlet indgang til alt dit arbejde med læring, træning og onboarding. Du kan bygge unikke onboardingforløb til hver afdeling, og sende læring til nye medarbejdere ganske automatisk.

 • Kurser og læringsmaterialer samlet ét sted
 • Send automatisk de rette kurser til de rette brugere
 • Hold overblikket over enkelte medarbejderes forløb
 • Byg din egen e-læring, og skab et forløb, der holder brugerne engageret
 • Tilgå læring på alle devices – PC, tablet, mobil eller i Teams
onboarding overblik funktion i plan2learn

Øget trivsel

Nye medarbejdere er 58% mere tilbøjelige til at blive i organisationen i mere end tre år, hvis de har haft et struktureret onboardingforløb – og det gør en forskel.

Hurtigere værdi

Vellykket onboarding øger sandsynligheden for, at nye medarbejdere skaber værdi hurtigere. Faktisk kan det mindske tiden, indtil medarbejderen skaber værdi med op til 60%.

Automatisk administration

Med plan2learn har du mulighed for at sætte opstarten af medarbejdere på autopilot og samle alt relevant indhold til samlede forløb, som den nye medarbejder automatisk inkluderes i ved ansættelse.

Byg din egen læring

En god onboarding vil være personlig og tilpasset den enkelte medarbejder, så det vil gavne dig at skræddersy læring til nye medarbejdere i forskellige afdelinger.

Med vores eDesigner kan den kursusansvarlige medarbejder bygge jeres eget e-læringsmateriale, som i kan tilpasse nye ansattes arbejdsområde og stilling. 

 • Byg personlig læring tilpasset medarbejderens arbejdsområde
 • Mulighed for at sammensætte materialer med billede, video, quiz mm.
 • Byg dine egne quizzer, og vælg mellem multiple choice, rigtigt/forkert osv.
Billede af kursusadministration i Plan2learn

Sammensæt forløb

Dit onboarding forløb kan sammensættes med alt fra kurser og e-læring, til samtaler og fysisk undervisning i din ønskede rækkefølge. Skab et forløb, der udvikler sig over tid, og først låser op for næste step, når medarbejderen har gennemført de forrige kurser.

Du kan nemt bygge en målgruppe, så alle nye medarbejdere indenfor et arbejdsområde vil få tilsendt dit forløb helt automatisk.

 • Byg nemt personlige forløb til alle dine afdelinger
 • Opsæt målgrupper og send automatisk læring til de rigtige brugere
 • Skabeloner sørger for at du aldrig behøver lave en opgave 2 gange

Medarbejderens side

Dine medarbejdere har adgang til deres onboarding forløb med få klik, hvor de kan se alle de nødvendige detaljer for uddannelsen.

Her kan medarbejderen følge sine fremskridt, se hvor mange kurser de er tilmeldt, og hvor mange af kurserne de allerede har gennemført.

Medarbejderen vil også fra denne side kunne tilgå selve kurserne, som vises i den rækkefølge, virksomheden har valgt de skal gennemføres. Herfra kan de så åbne kurset med ét enkelt klik.

 • Medarbejdere kan finde alt deres læring ét sted
 • Læring kan afspilles med et enkelt klik
 • Tilgængelig på alle devices
Guide til onboarding

Hent lederens guide til effektiv onboarding

En ny ansættelse er forbundet med masser af forventninger. Fra begge parter. Derfor er det vigtigt, at organisationen sørger for en blød landing i de nye omgivelser. Og her er en god onboarding-proces fuldstændig afgørende.

Hvis du henter vores guide kan du bl.a. læse mere om:
• Øget produktivitet og tilfredshed med jobbet
• Større engagement
• Lavere medarbejderomsætning

Preboarding styrker din onboarding

Du bør ikke ignorere preboarding, blot fordi din onboarding er stærk. Med en effektiv preboarding holder du den nye medarbejder motiveret og udstyrer dem med alle de nødvendige redskaber til at gøre onboarding-forløbet til en succes.
Derfor bør du se preboarding som en vigtig tilføjelse til din onboarding.

Dialog i onboarding
Esbjerg kommune onboarding

Esbjerg har automatisk onboardingforløb

Med plan2learn har Esbjerg Kommune fået et fuldstændig automatisk onboardingforløb, der sørger for en blød opstart for nye medarbejdere og sparer kommunen for 1.200 timers arbejde årligt.
Læs hvordan de nåede i mål med projektet i den fulde case.

Onboarding gjort lettere med plan2learn

 • Ansættelse

  Når medarbejderen oprettes i AD eller lønsystemet oprettes vedkommende automatisk i plan2learn. Herefter genkender systemet medarbejderens stilling, afdeling, ansættelsesdato mv. hvorefter systemet automatisk tilmelder medarbejderen til det gældende onboardingforløb for denne person.

 • Tilgang

  Når medarbejderen er tilmeldt onboardingforløbet modtages en automatisk mail med direkte link til afvikling. Herfra er medarbejderen ét klik fra afvikling af dokumenter, e-læring, tilmelding til kurser & ledersamtaler mv.

 • Opfølgning

  Lederen har let tilgængelig adgang til overblik over sine medarbejderes fremgang i onboardingforløbet inklusive udestående samtaler. Derudover kan lederen selv opsætte et personaliseret overblik samt sende påmindelser, til-og afmelde medarbejdere til kurser og møder mv.

Vil du høre mere?