Kursusadministration

“Kursusadministration med Plan2learn løser udfordringer for os gennem automatisering, overblik og samlet styring. Uddannelseslæger har eksempelvis obligatoriske forløb. De bliver nemt tilmeldt, og derefter, kører alt korrespondance automatisk, og vi kan efterfølgende bruge systemet til at dokumentere, at uddannelseslægerne har gennemført deres påkrævede uddannelse”

Mia Nørby, systemansvarlig i Region Nord

Du oplever

Du er i en situation, hvor I skal administrere rigtig mange kurser og aktiviteter. Det kræver meget manuelt arbejde, hvilket resulterer i meget tidsspild. I oplever en mangel på struktur, og det gør kursusadministration uoverskueligt.

Løsningen med Plan2learn

Ved at benytte plan2learn til din kursusadministration kan du automatisere mange af de processer, som du udfører manuelt i dag. Ved at genbruge de skabeloner, du opretter i plan2learn, så som meddelelser, evalueringer, kursusbeviser osv., kan du spare masser af tid.

Ét værktøj til din kursusadministration

Med plan2learn har du én samlet indgang til alt dit arbejde med kursusadministration, som fjerner dine manuelle opgaver gennem automatisering, overblik og samlet styring. Du kan som kursusansvarlig nemt vedligeholde alle kurserne i jeres katalog, sammensætte nye kurser og tilgå et avanceret overblik over kursisternes progression.

Kursister kan selv gå på opdagelse i dit kursuskatalog, tilmelde sig deres ønskede kurser, og selv holde styr på deres fremskridt under deres personlige “min side”. Dokumentation når et kursus gennemføres bliver automatisk registreret i systemet, så enten du eller kursisten selv, kan hente den efter behov.

Plan2learn gør processen lettere

 • Oversigt

  Med plan2learn får du en online oversigt over alle kurser og aktiviteter med beskrivelser. Du kan filtrere dem ved at søge eller ved hjælp af tags. Du kan også forespørge på nye kurser, og få automatisk besked, når der bliver udbudt et nyt kursus.

 • Tilmelding

  Det intuitive flow i Plan2learn gør det nemt for dig, som kursist, at tilmelde dig. Du har blandt andet mulighed for at synkronisere aktiviteterne med din kalender, modtage påmindelser, se en tidsplan og få en kørselsvejledning.

 • Håndtering

  Kursusadministration bliver lettere med plan2learn. Systemet kan automatisk håndtere mange opgaver, såsom venteliste-håndtering, udsendelse af bekræftelser, påmindelser, kursusbeviser, print af deltagerlister osv.

 • Opfølgning

  Når kurset er afholdt kan du blandt andet bruge plan2learn til evaluering, samt registrering af fremmøde og gennemførsel. Du kan nemt udtrække data til Excel og pdf, med henblik på rapportering og statistik.

Du skal planlægge et

uddannelsesforløb

Med Plan2learn til din kursusadministration kan du nemt skræddersy et læringsforløb efter behov. Uddannelsen kan bestå af fremmødekurser og e-læring eller blended learning og du kan tilmed sørge for, at en given aktivitet skal være gennemført, før man kan deltage i den næste. Derved kan du sikre, at dine kursister gennemfører forløbet præcist som planlagt.

Du skal on-boarde nye

medarbejdere

Med plan2learn kan du skabe en målrettet oplæring af nye medarbejdere. Du kan skræddersy et standardiseret introduktionsforløb helt i tråd med organisationens behov. På den måde får du introduceret dine nye medarbejdere til emner, som eksempelvis sikkerhedsregler og GDPR, samt organisationens værdier og gør derved onboarding hurtig og effektiv.

Du skal afholde et større

arrangement

Er du arrangør af større begivenheder, hvor deltagerne skal igennem et forløb fyldt med workshops, taler, foredrag, underholdning og erfaringsudveksling? Så styr din kursusadministration med plan2learn. Når du afholder konferencer, temadage eller seminarer i Plan2learn er en af fordelene, at du kan lave programmer, hvor deltagerne kan vælge mellem sideløbende aktiviteter.

Simpel kursusadministration for hele organisationen

Som kursist kan du nemt finde og tilmelde dig kurser via kursuskataloget. Du har desuden en personlig side, hvor du kan holde overblik over dine kommende og gennemførte kurser, samt downloade dokumentation for disse

Som underviser kan du nemt finde og tilmelde dig kurser via kursuskataloget. Du har desuden en personlig side, hvor du kan holde overblik over dine kommende og gennemførte kurser, samt downloade dokumentation for disse.

Som administrator undgår du at gentage den samme proces, hver gang du skal oprette et kursus. I plan2learn behøver du kun at oprette komponenter, så som bekræftelser, notifikationer, påmindelser, adresser og evalueringer én gang.

Som leder får du overblik over dine medarbejderes kompetencer og aktiviteter. Med statusrapporten kan du hurtigt orientere dig om medarbejdernes tilmeldinger og obligatoriske kurser og certificeringer med udløb.

Vil du høre mere om kursusadministration?