Cookie -og privatlivspolitik

Vores cookie policy

Denne Cookie Policy forklarer hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, hvilke typer cookies vi bruger, hvilken information vi indsamler med cookies og hvordan den information bruges, samt hvordan du kan kontrollere dine cookie præferencer.

For yderligere information om hvordan vi bruger, opbevarer og holder din data sikker, se vores Privacy Policy.Du kan til enhver tid skifte eller trække dit samtykke tilbage fra cookie deklarationen på vores hjemmeside.Lær mere om hvem vi er, hvordan du kan kontakte os og hvordan vi behandler personlig data i vores privacy policy.

Dit samtykke gælder for følgende domæne: www.plan2learn.dk

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler som bruges til at lagre små stykker af information. De bliver lagret på din enhed når hjemmesiden er indlæst i din browser.

Disse cookies hjælper os med at sørge for at hjemmesiden fungerer ordentligt, gør den mere sikker, giver en bedre brugeroplevelse, og bidrager til en større forståelse for hvordan hjemmesiden klarer sig, så vi kan analysere hvad som fungerer og hvor der kan laves forbedringer.

Hvordan bruger vi cookies?

Som de fleste online services, så bruges vores hjemmeside first-party og third-party cookies til flere formål.

First-party cookies er mest anvendt til at sørge for at hjemmesiden fungerer som den skal, og samler på ingen måde personligt data.

Third-party cookies, der bruges på hjemmesiden, anvendes for at forstå hvordan hjemmesiden fungerer, hvordan du bruger vores hjemmeside, til at holde hjemmesiden sikker, vise annoncer der er relevante for dig, og alt i alt give dig en bedre brugeroplevelse både nu og i fremtiden.

Hvilken type af cookies bruger vi?

Nødvendige: Nogle cookies er essentielle for at du kan opleve den fulde funktionalitet af vores hjemmeside. De lader os vedligeholde dine sessioner og forhindrer sikkerhedsbrud. De samler og lagrer ingen personlig information. Eksempelvis. så lader disse cookies dig logge ind eller tilgå vores services.
 
Statistik: Disse cookies lagrer information såsom antallet af besøgende på hjemmesiden, antal unikke besøgende, hvilke sider som besøges, hvor besøget stammer fra osv. Disse data hjælper os med at forstå og analyere hvordan hjemmesiden fungerer, og om der bør forbedres visse aspekter.
 
Marketing: Vores hjemmeside viser annoncer. Disse cookies bruges til at personalisere disse annoncer, så vi viser annoncer som er relevante for dig. Disse cookies lader os også måle på effektiviteten af annoncerne.Information i disse cookies må også anvendes af tredjeparts annoncører for at vise dig annoncer på andre hjemmesider i din browser.
 
Funktionelle: Disse cookies hjælper med ikke-essentielle funktioner på vores hjemmeside. Dette inkluderer evnen til at vedhæfte videoer eller dele indhold fra sociale medier på vores hjemmeside.
 

Præferencer: Disse cookies lader os opbevare dine indstillinger og præferencer, såsom hvilket sprog du foretrækker for at give dig en bedre oplevelse næste gang du besøger hjemmesiden.

Nedenstående liste detaljerer alle de cookies vi anvender på hjemmesiden.

CookieBeskrivelse
__utmaThis cookie is set by Google Analytics and is used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.
__utmbThe cookie is set by Google Analytics. The cookie is used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.
__utmcThe cookie is set by Google Analytics and is deleted when the user closes the browser. The cookie is not used by ga.js. The cookie is used to enable interoperability with urchin.js which is an older version of Google analytics and used in conjunction with the __utmb cookie to determine new sessions/visits.
__utmtThe cookie is set by Google Analytics and is used to throttle request rate.
__utmzThis cookie is set by Google analytics and is used to store the traffic source or campaign through which the visitor reached your site.
_fbpThis cookie is set by Facebook to deliver advertisement when they are on Facebook or a digital platform powered by Facebook advertising after visiting this website.
_gaThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site's analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.
_ga_TPWL250WQXNo description
_gat_gtag_UA_125015481_1This cookie is set by Google and is used to distinguish users.
_gidThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the website is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages visted in an anonymous form.
_pk_id.64.5851No description
_pk_ses.64.5851No description
AnalyticsSyncHistoryNo description
bcookieThis cookie is set by linkedIn. The purpose of the cookie is to enable LinkedIn functionalities on the page.
bscookieThis cookie is a browser ID cookie set by Linked share Buttons and ad tags.
cookielawinfo-checkbox-functionalThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-funktionelleNo description
cookielawinfo-checkbox-markedsfoeringNo description
cookielawinfo-checkbox-marketingThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Marketing".
cookielawinfo-checkbox-noedvendigeNo description
cookielawinfo-checkbox-othersNo description
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
cookielawinfo-checkbox-praestationNo description
cookielawinfo-checkbox-statistikNo description
cookielawinfo-checkbox-yderligereNo description
frThe cookie is set by Facebook to show relevant advertisments to the users and measure and improve the advertisements. The cookie also tracks the behavior of the user across the web on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.
langThis cookie is used to store the language preferences of a user to serve up content in that stored language the next time user visit the website.
lidcThis cookie is set by LinkedIn and used for routing.
slimstat_tracking_codeNo description
test_cookieThis cookie is set by doubleclick.net. The purpose of the cookie is to determine if the user's browser supports cookies.
UserMatchHistoryLinkedin - Used to track visitors on multiple websites, in order to present relevant advertisement based on the visitor's preferences.
vuidThis domain of this cookie is owned by Vimeo. This cookie is used by vimeo to collect tracking information. It sets a unique ID to embed videos to the website.

Hvordan styrer jeg mine cookie præferencer?

Skulle du vælge at ændre præferencer senere, så kan du klikke på vores “Cookie & privatlivspolitik” fane på din skærm.

Dette vil bringe cookie samtykkeerklæringen frem igen, så du kan justere dine præferencer. Derudover vil forskellige browsere tilbyde forskellige metoder til at blokere og slette cookies fra hjemmesider.

Du kan redigere dine indstillinger i browseren for at enten blokere eller slette. For at læse mere om administrationen af cookies, så besøg wikipedia.org, eller  www.allaboutcookies.org.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.