Cases

På denne side vil du kunne læse en række cases om vores samarbejde med danske regioner, kommuner og private organisationer.

Hvidovre Hospital digitaliserer sine førstehjælpsdukker

Hos Hvidovre Hospital er der skabt en forbindelse mellem redningsdukkerne, som medarbejderne øver deres førstehjælpskompetencer på, og deres læringsportal i plan2learn. Dermed spares der på manuelle ressourcer, samtidig med at HLR-kurser nu er meget mere tilgængelige.

Region Hovedstaden har automatiseret deres kompetencestyring

Region Hovedstaden har med Plan2learn skabt kontrol og overblik over medarbejdernes kompetencer. I dag underviser de over 45.000 medarbejdere i platformen. Læs mere om hvordan uddannelsesforløb og kompetencer håndteres i samspil i casen.

Gladsaxe Kommune får Glad Sommer med nem aktivitetsadministration

Gladsaxe Kommune har igen i år udbudt over 68 forskellige sommerferie aktiviteter for kommunens børn. Med hjælp fra plan2learn har det været nemmere end nogensinde før for kommunens ansatte.

Force Technology digitaliserer kursusudbud med blended learning

Force Technology har med Plan2learn skabt en række blended learning forløb, som blander virtuel undervisning med praktiske træning og erfaringer. Læs mere om deres forløb i casen.

Esbjerg Kommune har automatiseret deres onboarding

Med plan2learn har Esbjerg Kommune fået et fuldstændig automatisk onboardingforløb, der sørger for en blød opstart for nye medarbejdere og sparer kommunen for 1.500 timers arbejde årligt.

Vil du høre mere om vores cases?