Purpose Leadership: Find dit ‘why’ som leder

Om dette projekt

De virksomheder, der for alvor formår at arbejde med at bringe Purpose ind i kernen af alt, hvad de gør, lyser lidt klarere på himlen. Carlsberg, Hummel, Ørsted og Irma gør det, og i dette kursus vil du lære, hvordan du bringer Purpose ind i dit lederskab.

På kurset lærer du:
 • Hvilket forspring dit Purpose kan give dig i dit lederskab
 • Helt konkrete værktøjer der gør det muligt at arbejde med Purpose i hverdagen
 • Hvad det betyder for dine medarbejdere og din virksomhed, og hvordan I kan få det til at virke i praksis
Beskrivelse

Står dit formål eller dit personlige Purpose lysende klart for dig? Hvorfor valgte du at blive leder? Hvorfor vælger dine medarbejdere at arbejde for dig eller for din organisation? Summen af “hvorfor” taler ind til dit og virksomhedens Purpose.

Som leder er du også en rollemodel, og hvad du gør har stor effekt på dine medarbejdere. Hvis du leder med Purpose, så vil dine medarbejdere kunne mærke det – fordi hvis de ved “hvorfor vi gør, som vi gør” hver dag, så vil virksomhedens formål smelte sammen med dit og dine medarbejderes formål, og resultatet er mere trivsel, større engagement, og i sidste ende kan det ses på bundlinjen.

“Dygtige ledere ved, hvordan man lykkes, mens rigtig dygtige ledere også ved, hvorfor vi lykkes”. I dette kursus skal du arbejde med at finde ind til lige netop dit Purpose – og det er altså ikke 1 times meditation og mindfulness du skal igennem. I stedet får du nemlig en konkret model, der gør det muligt at noget så komplekst som Purpose Leadership, er noget vi kan arbejde med i hverdagen.

Forudsætninger

Kurset er for dig, der er leder og sikkert allerede meget kompetent. Men hvad er det, der giver de store virksomheder den vindende fordel? Det er netop Purpose, og du er klar til at finde dit eget Purpose Leadership.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  GoLearn