Personlig handlekraft for ledere

Om dette projekt

Der er forskel på at tage en beslutning og at udføre en handling. Beslutninger fører ikke strategier ud i livet, det gør handlekraft. Vil du styrke din personlige handlekraft som leder, så er dette kurset for dig.

På kurset lærer du:
 • Hvilke symptomer du kan genkende som manglende handlekraft i din organisation
 • At spotte hvor i din organisation der skal skrues op for handlekraften
 • Hvilke “knapper” du kan trykke på for at få mere handlekraft i dit lederskab og team
Beskrivelse

De fleste virksomheder er gode til at lægge strategier, sætte retning og tage beslutninger. Mange har ligeledes flere muligheder end organisationen har tid og kræfter til at handle på. Det, de rent faktisk mangler, er den handlekraft, der skal til for at eksekvere på strategien. Handlekraft er dermed det vigtigste for en organisation, for at de kan lykkedes med den strategi, de har lagt.

I dette kursus stiller vi skarpt på din personlige handlekraft som leder – fordi der findes metoder, der kan skabe knivskarpe “executers”.

Helt konkret vil du blive introduceret til en model for handlekraft, så du bliver trænet i at spotte, hvilke knapper du skal trykke på for ikke blot at få mere handlekraft ind i dit eget lederskab, men også i dit team. Undervejs i kurset vil du få 7 opgaver, der giver anledning til refleksion og debat med dine kolleger eller en sparringspartner.

Forudsætninger

Kurset er for dig, der er leder og ikke kun vil fokusere på strategisk ledelse, men også på at tage kontrol og ansvar for, hvordan jeres strategier bliver eksekveret.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  GoLearn