Kompetenceudvikling

Digitalisér din kompetenceudvikling

Mange organisationer har svært ved at vurdere, hvordan kompetencebehovet matcher med organisationens strategi. Eksempelvis, hvis medarbejderne ikke har de nødvendige kompetencer til at løse de stillede opgaver, og der dermed er behov for kompetenceudvikling.

Med Plan2learn kan du holde overblik og styre dine medarbejderes udvikling, så du undgår et kompetence-gap. Derved kan du planlægge undervisningsforløb på et datadrevet grundlag, og lade dig udføre strategisk kompetenceudvikling.

Personlige læringsforløb

Byg unikke kompetenceplaner, der er tilpasset forskellige medarbejdergrupper. Derved kan du gøre dine medarbejderes læring mere personlig og engagerende.

Overblik for ledere

Nemt overblik for ledere over enkelte medarbejdere og deres forløb, hvor du kan tracke hvor langt medarbejderen er nået, og hvilke kurser der er gennemført.

Læring der rammer plet

Med kompetenceplaner og målgrupper til forskellige afdelinger kan du vide dig sikker på, at du altid rammer de rigtige medarbejdere med den rette læring - ganske automatisk.

Ét samlet kompetenceoverblik

Med plan2learns kompetenceudvikling har du altid et fuldt overblik over alle dine medarbejdere, deres kompetencer og hvilke uddannelsesforløb de er i gang med.

Herfra vil det være nemt at opdage, hvor der kunne være et kompetence-gap, og planlægge uddannelsesforløb for de rette medarbejdere.

Du vil kunne sammensætte læringsforløb med både kurser, quizzer, sidemandsoplæring og andre læringsaktiviteter.

 • Fuldt overblik over kompetencerne i din organisation
 • Byg personlige læringsforløb, der matcher jeres kompetencebehov
 • Identificer og løs hurtigt dine kompetence-gaps

Intuitivt for dine medarbejdere

Dine medarbejdere vil nemt kunne holde overblik over deres læringsforløb, da alle deres aktiviteter, kurser og kompetencer er samlet på ét sted.

Alle dine læringsforløb vil blive præsenteret på et samlet dashboard, hvor medarbejderen kan danne sig et overblik de forskellige aktiviteter, tilgå relevant materiale, og starte deres kompetenceudvikling.

En medarbejder vil hurtigt kunne finde sit læringsforløb når de er på farten, da et læringsforløb kan tilgåes på alle devices.

 • Simpelt overblik på alle medarbejderens læringsforløb
 • Kompetencer og læringsaktiviteter samlet på ét sted
 • Læringsforløb kan hurtigt findes på alle devices

Lederens vigtigste værktøj

Som leder har du et fuldt overblik over alle dine medarbejdere og hvilke kompetencer de har opnået. Du vil nemt kunne opsætte specifikke kompetencekrav, beskrivelser og opgaver, der er nødvendige for at opfylde compliance-reglerne.

Derefter kan du nemt overvåge medarbejdernes fremskridt mod at fuldføre de obligatoriske træningsaktiviteter, og plan2learn sørger for automatisk dokumentation.

 • Lederen har overblik over relavante kompetencer i organisation
 • Tilmeld hurtigt medarbejdere til læringsforløb
 • Godkend opgaver og få sikker dokumentation af kompetencer

Hent vores guide til kompetenceudvikling

I vores guide vil du kunne læse, hvordan en digital og strategisk kompetenceudvikling kan give dig:

• Øget produktivitet og medarbejdertilfredshed

• Større engagement

• Lavere medarbejderomsætning

Region H har automatiseret deres kompetencestyring

”Vi har bygget en lang række forskellige undervisningsforløb, der tilpasser sig efter hvilken medarbejder der logger ind. Vi har over 45.000 medarbejdere, som tager deres uddannelse gennem systemet, og Plan2learn holder styr på dokumentationen af den individuelle medarbejders kompetenceudvikling”

– Jesper Melek Nielsen – Forretningsudvikler, Region Hovedstaden

Processen gjort lettere med plan2learn

 • Krav

  Hvilke krav bliver der stillet til organisationens medarbejdere? Hvad kan du aktivt gøre for at sikre, at medarbejderne i din afdeling har de nødvendige kompetencer til at nå de strategiske mål?

 • Matrix

  Med plan2learn får du godt overblik over dine medarbejderes kompetencer ved hjælp af en matrix. Via farvekoder får du hurtigt et statusoverblik for den enkelte medarbejder eller for en bestemt gruppe af kompetencer.

 • Gap

  Matrixen hjælper dig med at lave en analyse af, hvilke kompetencer dine medarbejdere mangler. Her kan du nemt danne dig et overblik over, hvorvidt dine medarbejdere lever op til den tegnede kompetenceprofil.

 • Planlægning

  Med kompetencestyring i plan2learn bliver det nemt for dig, at planlægge et kompetenceløft. Udvalgte kurser kan gøres obligatoriske og kompetencerne tildeles automatisk i det øjeblik medarbejderen har gennemført kurset.

Du skal lave et introduktionsforløb

Du skal sikre dig, at dine medarbejderne får tilegnet sig de rette kompetencer, så de er klædt på til at møde deres nye arbejdsplads. Det kan du gøre ved hjælp af en grundig introduktion i organisationens værdier, målsætninger, og interne sikkerhedprocedurer, f.eks. i forhold til GDPR. I plan2learn kan du skræddersy et forløb, som sørger for, at dine nye medarbejdere får den nødvendige viden, og dermed bliver i stand til at agere i compliance med arbejdspladsens retningslinjer.

Du skal dokumentere kompetencer

Ifølge lovgivningen, skal du indenfor visse områder kunne dokumentere dine medarbejderes kompetencer. Eksempelvis, hvis en medarbejder skal have gennemført et førstehjælpskursus, for at kunne udføre sit arbejde. Plan2learn hjælper dig med, at planlægge medarbejdernes uddannelsesforløb, samt dokumentationen af de erhvervede færdigheder. Kompetenceudvikling i plan2learn kan tilmed integreres til jeres vagtplanlægningssystem.

Du skal overdrage ansvarsområder

En af dine medarbejdere stopper og du har derfor brug for at vide, hvilke kompetencer du mister. Med kompetenceudvikling i plan2learn har du mulighed for at kompensere for de tabte færdigheder. Du kan nemt se, hvilken viden der skal overdrages, inden medarbejderen forlader arbejdspladsen. Endelig, kan du planlægge et opkvalificeringsforløb til en given medarbejder, svarende til de kompetencer du mister, så du sikrer at off-boarding processen forløber optimalt for din organisation.

Vil du høre mere om kompetenceudvikling?