Præsentationsteknik: Praktiske værktøjer til at opbygge og levere din præsentation

Om dette projekt

Du ved, hvad du vil sige, men i dette kursus skal du også have styr på, hvordan du leverer din præsentation, så det, du siger, bliver hørt og husket

På kurset lærer du:
 • At blive skarp på, hvad du egentligt gerne vil have, at dit publikum husker
 • Hvordan du øver din præsentation igennem, så du husker den
 • Hvordan din præsentation får en god start, så du fanger dit publikum Hvordan du håndterer nervøsitet, afbrydelser og de der svære spørgsmål, som du ikke har svaret på
 • Hvor du skal stå, pege, kigge hen og i det hele taget, hvordan du skal bevæge dig på scenen
Beskrivelse

Grunden til, at det er vigtigt, at du har styr på din præsentationsteknik, er, at når du står foran andre mennesker, så skal de gerne lytte til det, du siger, og huske dit budskab.

Dit arbejde starter allerede i forberedelsen af, hvilke budskaber dit publikum SKAL huske efter din præsentation. Fordi selvom du stiller op med et imponerende slideshow med næsten 100 slides – så husker dit publikum desværre kun en brøkdel.

Næste skridt er at sørge for, at din præsentation bare sidder på rygraden, og du kan den udenad – fordi du er vel gået i gang i så god tid, at du har tid til at øve?

Hvis svaret er nej, så er der heldigvis gode nyheder: Kristian Koch præsenterer nemlig 2 måder, du kan forberede dig på: Hvis du har 14 dage inden din præsentation, og hvis du kun har 1 dag inden du skal op på scenen.

Teknikken til at øve og levere din præsentation er nemlig den samme, og kurset her er fyldt med gennemtestede værktøjer til at levere din præsentation professionelt, troværdigt og kompetent.

Når du står foran et publikum, uanset hvor stort et publikum, du har, og hvad formålet er med din præsentation, så skal du levere.

Derfor er dette kursus både til dig, der skal holde en 10 minutters salgspitch for 4 personer, og til dig, der er blevet bedt om at være keynote speaker foran en sal med 200 personer. Så længe dit mål er at levere en troværdig præsentation som publikum skal huske.

Kontakt os

  Kategori
  Performance & Trivsel
  Udbyder
  GoLearn