Amazon: Bliv klar til at sælge dine produkter i morgen

Om dette projekt

Lær hvordan du kommer i gang på verdens største og nemmest tilgængelige markedsplads, så du kan præsentere dine produkter for mere end 300 mio. købeklare kunder.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du opretter din virksomhed på Amazon – og “finder rundt” derinde
 • Hvordan du opretter dit produkt på Amazon
 • Hvilke fremgangsmåder Obsidian Digital selv bruger, når de hjælper deres kunder på Amazon
Beskrivelse

Amazon er den absolut mest omtalte salgskanal blandt danske webshops. Og det er slet ikke svært at forstå: Amazon er nemlig verdens største webshop-platform, hvor du har mulighed for at præsentere dine produkter for mere end 300 mio. potentielle kunder. Alligevel er der rigtig mange danske webshops, der frygter deres indtræden på platformen. Ganske enkelt fordi de ikke ved, hvordan de kommer i gang med at få solgt deres produkter på Amazon.

Heldigvis kan du få hjælp i dette kursus, som tager udgangspunkt i hele den første del af processen, så du kan oprette din virksomhed og dine produkter rigtigt – og undgå de fejl, som næsten alle webshops begår i starten.

Kurset er altså en trin-for-trin guide til, hvordan du får styr på den vigtigste del for at sælge produkter på Amazon – nemlig oprettelsen! Derudover vil du også lære om:

De mest gængse spørgsmål, som bliver stillet af danske webshops

De mest udbredte problemstillinger i Danmarks største gruppe for danske webshops, der enten sælger – eller skal til at sælge på Amazon.

Al den viden, som bliver efterspurgt i den største danske podcast om salg og markedsføring på Amazon (Amazon Insiders)

Når du er færdig med kurset, står du med en Amazon Seller konto, som du kan sælge dine produkter fra. Kurset er konkret og lavpraktisk, og du vil undervejs få inputs, der giver dig en fuld forståelse for det kommercielle mindset, du skal have, når du sælger på Amazon.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn