Sådan får du succes på LinkedIn med Social Selling

Om dette projekt

Hvad er Social Selling, og hvordan kan du arbejde med det, så du får succes med at markedsføre dig selv og din virksomhed på LinkedIn? Få svaret i kurset her.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du arbejder med målrettet Social Selling ud fra din egen unikke strategi.
 • At arbejde med udvidelsen af dit netværk, så du kommer i kontakt med dine ideelle og potentielle kunder
 • Hvordan du vidensdeler og synliggør din ekspertise i relevante opslag
 • At arbejde langsigtet med din strategi, på daglig basis
Beskrivelse

Relations-markedsføring er kommet for at blive. Alle undersøgelser viser, at vi som kunder foretrækker at handle med dem, vi kender eller deler netværk med. Derfor er Social Selling et magtfuldt værktøj at have i værktøjskassen, når man skal nå ud til nye kunder.

I dette omfangsrige, “hands on” kursus vil Social Selling eksperten, Leif Carlsen, sørge for, at du bliver klædt grundigt på til, hvordan du opnår øget eksponering i dit netværk på LinkedIn.

Igennem kurset vil du blive introduceret for relevante cases, do’s and don’ts, når det kommer til gode opslag på LinkedIn. Selvfølgelig bliver du hjulpet godt på vej med din egen strategi, ved hjælp af skabeloner, inspiration og Leifs egen content-kalender.

Forudsætninger

Kurset er til dig, der allerede har oprettet en LinkedIn profil og nu kan se et potentiale i at markedsføre dig selv og din virksomhed igennem et stærk netværk på LinkedIn. Søger du hjælp til at komme igang med at skrive gode og relevante opslag på LinkedIn, der tiltrækker den rigtige målgruppe, så er dette kurset det helt rigtige sted at starte.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn