Sådan skaber du gode vaner og en sund digital balance

Om dette projekt

Når du tænker dig om, hvor god er du så til at holde dit fokus, og hvor meget kontrol har du egentligt over dine digitale vaner? Hvis du som så mange andre føler, at du har vaner, der både er uhensigtsmæssige og usunde, så er der hjælp at hente i dette kursus. Lær hvordan du genvinder kontrollen og få redskaberne til at skabe sunde vaner og balance i hverdagen.

På kurset lærer du:
 • Hvorfor usunde vaner opstår, og hvorfor det kan være svært at genvinde kontrollen
 • Hvordan du lykkedes med at gøre en ny vane til en adfærdsændring
 • Hvordan du kan undgå de forhindringer, der kan skubbe dig tilbage i de usunde vaner
 • Hvordan du sætter ekstra fokus på det, der vil understøtte din nye ønskede adfærd
 • Hvad du gør for at komme op på hesten igen, hvis en vaneændring ikke lykkedes
Beskrivelse

Oplever du, at din smartphone, din computer og dine andre devices fylder lidt for meget i din hverdag?

Er det blevet en vane, hver gang du har et ledigt sekund, at du lige hopper ind på dine sociale medier eller tjekker indbakken?

Så er du som mange andre mennesker og faktisk siger langt de fleste, at de også oplever at have svært ved at koncentrere sig i længere tid eller i det hele taget at være nærværende.

Det er jo ikke ligefrem opløftende nyt og udsigten til, at vi bliver den første generation, der forringer vores evne til at holde fokus, frem for at forbedre den, er bestemt heller ikke positiv.

Når du tænker over det, hvor meget kontrol har du så egentligt over dine digitale vaner? Din hjerne rummer evnen til at holde fokus, men det er altså den evne som vores nye, usunde vaner har ændret – uden at du er helt bevidst om det.

Så hvordan genvinder du kontrollen over dit fokus og finder en sundere balance med teknologien i dit liv? Det vil læge Imran Rashid give dig 4 effektive metoder til i dette kursus. De 4 metoder kan du bruge som redskab til selv at skabe nye vaner, og du vil vide, hvordan du selv genfinder dit fokus, dit nærvær og en sund digital balance.

Kontakt os

  Kategori
  Performance & Trivsel
  Udbyder
  GoLearn