eDesigner

Byg din egen e-læring

Vores eDesigner er bygget med det formål at lade kursusansvarlige medarbejdere tage kontrollen over deres e-læringsmateriale i egen hånd. Det skal være nemmere for medarbejdere, der arbejder med læring og kompetenceudvikling, selv at producere simple e-læringsmaterialer, som kan indgå i undervisningen og opkvalificeringen af organisationens medarbejdere.

Med vores eDesigner er det nemt og hurtigt at bygge simple e-læringsmateriale og quizzer til dine medarbejdere direkte i plan2learn. Du behøver altså aldrig at forlade systemet, da du både kan bygge materialet og derefter planlægge undervisningen i samme arbejdsgang.

Oplever du

Mange oplever, at det kan være en forholdsvis tung og ressourcekrævende opgave, at få medarbejderne klædt godt på til selv, at kunne udvikle e-læring og læringsindhold til undervisningsbrug. Det gælder især udvikling af e-læring inden for mindre emner og områder, hvor der ikke nødvendigvis er krav om et professionelt udviklet e-læringsmateriale - og det er her eDesigneren kommer i spil.

Løsningen med plan2learn

eDesigneren er vores bud på et simpelt og brugervenligt forfatterværktøj, der vil hjælpe med udviklingen og opkvalificeringen af dine medarbejdere. Du kan bygge dit eget materiale med ganske få klik, hvor du frit kan vælge mellem video, billeder, og quiz. Derefter kan du ganske nemt tilføje dit nye materiale til et kursus, eller undervisningsforløb.

eDesigneren giver dig

 • Et simpelt og intuitivt forfatterværktøj, direkte i dit LMS-system
 • Mulighed for at sammensætte materialer med billede, video, quiz mm.
 • Byg dine egne quizzer i materialet, og vælg om typen skal være multiple choice, rigtigt/forkert osv.
 • Frihed til at justere grafiske elementer, så de matcher din visuelle identitet

Fra ide til e-læring

 • Opbygning

  Først bygger du dit ønskede e-læringsmateriale med eDesigneren, hvor du har frit valg mellem tekstelementer, billeder og grafik, video mm. Du sammensætter materialet efter dine egne præferencer, og vil måske endda have en quiz som afsluttende element. Denne kan du også helt selv sætte sammen som multiple choice eller rigtigt/forkert.

 • Opsætning

  Når dit materiale er bygget færdigt, så kan du nemt tilkoble det en eksisterende uddannelse, eller sætte det op som et nyt, enkeltstående kursus. Efterfølgende vil det fungere som et standard kursus i plan2learn.

 • Afbenyttelse

  Dine brugere kan nu frit benytte dit hjemmelavede e-læring, og hvis du har inkluderet muligheden for at give feedback, så vil brugerne kunne give deres bud på mulige forbedringer til de efterfølgende materialer.

Sæt din kursusadministration på autopilot

Der er mange kursusansvarlige, som vil mene de har fuldkommen styr på deres kursusadministration, men som sidder og tilmelder medarbejdere til kurser én ad gangen. Hvorfor bruge mere tid og flere ressourcer, end hvad der er allermest nødvendigt?

Vi har skrevet en kort guide, som dykker ned i en konkret case, om hvordan Forsvaret gentænkte deres håndtering af kurser, og byggede deres nye kursusportal “MinUddannelse”.

Her kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på, når du digitaliserer din kursusadministration, og hvordan du kan spare tid, penge og ressourcer ved at automatisere arbejdsgange.

Vil du høre mere?