Performance management: Sådan sætter du motiverende mål

Om dette projekt

På kurset lærer du:
 • Hvordan du bruger SMART-metoden til at sætte mål, der motiverer og skaber resultater
 • Hvilke faldgruber du skal undgå i arbejdet med SMART-mål
 • At bruge SMART-metoden som strategisk redskab til at sætte mål og følge op på dem
Beskrivelse

Som leder er en af dine største udfordringer at sikre, at alle medarbejdere er motiverede og arbejder mod samme mål. Det er ikke nok at pege og sige ‘vi skal derhen’.

Hvis de mål, du sætter i teamet, ikke motiverer dine medarbejdere, risikerer du, at det går ud over deres arbejdsglæde – og i sidste ende kan det blive dyrt for virksomheden i form af manglende produktivitet, sygedage, opsigelser, osv.

Derfor giver det mening at sætte mål, der tager udgangspunkt i den enkelte medarbejder – og det lærer du alt om, hvordan du gør med SMART-princippet, på kurset her.

Christina giver dig en gennemgang af metoden, konkrete forslag til hvordan du bruger den i praksis, og forklaringen på hvorfor det er så vigtigt at sætte intelligente mål – så du lærer at sætte mål, der motiverer dine medarbejdere.

Du får også en lavpraktisk guide, som du kan hente og bruge til arbejdet.

Kurset er for dig, der søger et strategisk værktøj til at arbejde med og implementere resultatskabende målsætning i din virksomhed – og for dig, der søger inspiration og eksempler på, hvordan du bruger SMART-principperne i praksis.

Forudsætninger

Der er ingen krav til kursets deltagere, men kurset er mest relevant for ledere med personaleansvar.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  GoLearn