Kunsten at gå fra medarbejder til leder

Om dette projekt

Få styr på fundamentet og kom rigtigt fra start på din lederrejse.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du omstiller dig fra kollega til leder
 • Hvad mental X-faktor er, og hvad det betyder for dig
 • Hvordan du altid er den bedste version af dig selv
 • Hvilken mindset-skift, du skal lave for at blive en succes
 • Hvordan du kommer rigtigt fra start på din rejse som leder
Beskrivelse

Det kan godt være en usikker tid, når du træder dine første spæde skridt som leder. Og du har sikkert masser af spørgsmål: Gør jeg det rigtigt? Håndterede jeg den situation på en god måde? Hvordan omstiller jeg mig til min nye rolle?

Det er helt normalt og en uundgåelig del af den rejse, du er startet på. Du vil gerne gøre det så godt som muligt, så du får en god start på din lederkarriere.

På kurset her får du en grundig indføring i, hvordan du bygger et stærkt fundament, omstiller dig til din nye rolle og får dit team med dig – hele vejen. Du lærer at forstå dit mentale design, hvad det betyder for dine evner som beslutningstager, og hvordan du bruger det til at styrke dit personlige lederskab.

Mads Qwist gennemgår både det mindset-skift, som er afgørende for, at du bliver en succes, og han viser dig, hvor du er i leadership pipeline-modellen – og hvorfor det er vigtigt at forstå.

Og så får du også at vide, hvad du skal gøre på den første dag som leder.

Forudsætninger

Kurset er for nye ledere, der gerne vil rigtigt fra start og bygge et solidt fundament, som der skal vokse en lang lederkarriere ovenpå.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  GoLearn