Skab arbejdsglæde i dit team (+ konkrete værktøjer)

Om dette projekt

Bliv en motivations-mester og arbejdsglæde-apostel med teknikkerne på dette kursus, så du spreder (mere) glæde, styrker motivationen og skaber større resultater.

På kurset lærer du:
 • Hvad den seneste forskning i arbejdsglæde og motivation viser
 • Hvad der motiverer mennesker på arbejde
 • Konkrete tips til at sprede mere glæde blandt medarbejderne – og hos dig selv
 • Hvilke faldgruber mange ledere går i – og hvordan du undgår at begå samme fejl
Beskrivelse

Vi har alle fået tudet ørerne fulde med, hvor vigtigt det er at fokusere på arbejdsglæde. Og det er ikke uden grund. Glade og motiverede medarbejdere producerer mere, har færre sygedage og er mere kreative. Det er dokumenteret af forskningen.

Men hvordan kommer du så derhen?

Det får du svaret på i kurset her.

Kurset er en grundig gennemgang af, hvad vi ved, og hvad vi tror, vi ved, om motivation og arbejdsglæde. Det er spækket med lavpraktiske forslag, som du kan implementere på din arbejdsplads med det samme – nogle større og nogle mindre.

Jon giver dig masser af inspiration, anekdoter, cases og håndgribelige forslag til at arbejde med arbejdsglæde og motivation.

Du får også en drejebog med tips til, hvordan du kommer i gang med at skabe mere arbejdsglæde, og konkrete teknikker du kan bruge.

Kurset er for dig, der søger inspiration og forslag til at skabe mere arbejdsglæde og motivation blandt dine medarbejdere.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  GoLearn