Marketing automation: 5 e-mails som du ikke kan undvære i din automation

Om dette projekt

Vil du lære at konvertere dine besøgende til kunder med Marketing Automation? Så er du endt det helt rigtige sted. I dette kursus giver eksperten, Bernt Elkjær, dig nemlig de 5 første e-mails som bør være en del af enhver Automation, hvis man altså ønsker at skabe flere kunder og et større afkast.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du kortlægger dine besøgendes kunderejse (og får dem tættere på at gennemføre et køb)
 • De basale opsætninger, som du SKAL have styr på, inden du starter på din Marketing Automation
 • 5 e-mails som bør være en del af enhver automation
Beskrivelse

Marketing Automation er i stor vækst hos danske virksomheder, fordi de har set potentialet i at automatisere deres marketingaktiviteter. De fleste virksomheder ved dog ikke, hvordan de skal komme i gang, og når de først går i gang, udnytter de ikke det fulde potentiale, som Marketing Automation rummer.

Heldigvis er der hjælp at hente i dette kursus, hvor Marketing Automation eksperten, Bernt Elkjær, giver dig de 5 første e-mails, som bør være en del af enhver Automation. Bernt tager dig i hånden og viser dig, hvordan du kortlægger dine besøgendes kunderejse, får styr på de basale men vigtige opsætninger og skaber engagerende indhold, der rammer det helt rigtige sted på dine besøgendes købsrejse.

Dette kursus er derfor til dig, der:

Vil have en guide til, hvordan du skaber en automation, der matcher dine besøgendes kunderejse og giver flere kunder.

Mangler inspiration til, hvilke mails du skal inkludere i din Automation.

Når du er færdig med kurset, vil du både have et solidt teoretisk og praktisk fundament til at komme godt i gang med at planlægge og eksekvere de 5 første, vigtige e-mails til din Marketing Automation.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn