Avanceret AdWords for webshops: Sådan opsætter du den perfekte Google Shopping kampagne

Om dette projekt

Vil du gerne tjene flere penge på din webshop? I dette online kursus lærer du, hvordan du opsætter den mest optimale Google Shopping-kampagne, så din webshop får flere kunder.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du opsætter den perfekte Google Shopping kampagne (trin-for-trin guide)
 • 7 ting du SKAL være opmærksom på i din budgivning, så du ikke taber penge
 • Hvordan du optimerer dine indstillinger, så du får det maksimale ud af Google Shopping
Beskrivelse

Hvorfor er det lige, at du skal benytte dig af Google shopping til at markedsføre din webshop? Det skal du, fordi det er en ekstrem effektiv måde at annoncere på. Annoncerne vises nemlig til potentielle kunder, der aktivt søger på produkter, som din webshop tilbyder. Kunderne er altså allerede langt i beslutningsprocessen, og det giver dig en øget mulighed for salg.

Og ikke nok med det, så er der også færre klik til produktsiden. Dine kunder sparer altså tid, og din sandsynlighed for salg bliver dermed større. Google Shopping gør det derfor utrolig let for potentielle kunder at finde vej til din webshop.

Kom rigtig godt fra start med Google shopping ved at se dette kursus, hvor AdWords-ekspert, Andrew Lolk, viser dig, hvordan du opsætter den perfekte Google Shopping-kampagne, så du kan gøre din webshop til en overskudsforretning.

Dette kursus er derfor for dig, der:

Har egen webshop, som gerne vil skabe flere salg

Er ansvarlig for en webshop’s annoncering og gerne vil lære, hvordan du gør dette succesfuldt med Google Shopping

Når du er færdig med kurset, vil du have lært alle de avancerede teknikker i Google Shopping, så du er klar til at tjene flere penge på din webshop.

Forudsætninger

Dette kursus forudsætter et grundlæggende kendskab til Google AdWords. Vi anbefaler derfor, at du starter med at se “Google AdWords for begyndere: Trin-for-trin guide til at opsætte din første kampagne”, inden du begynder på dette kursus.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn