Avanceret marketing automation for den ambitiøse virksomhed

Om dette projekt

Lær hvordan du bruger Marketing Automation på ekspertniveau i dette avancerede kursus.

På kurset lærer du:
 • At vurdere om din virksomhed er klar til at implementere Marketing Automation (konkret og anvendelig guide inklusiv skabeloner)
 • At skabe kundeindsigt og omdanne dem til automatiserede workflows
 • At kvalificere bedre leads til dine sælgere (og give dem værdifuld indsigt!)
 • Bonus: Account Based Marketing (Marketing Automation i B2B-virksomheder)
Beskrivelse

Dette online kursus er for dig, som gerne vil i gang med Marketing Automation på ekspertniveau og ser det som en potentiel primær strategi i din virksomhed. Bernt Elkjær er ekspert i Marketing Automation og har skrevet Danmarks eneste bog om emnet. På dette avancerede kursus om Marketing Automation giver han detaljeret indsigt i, hvordan du kan vurdere, om din virksomhed er klar til at implementere Marketing Automation.

Derudover lærer du, at indsamle fremragende data til processen, at indtænke kunderejsen i din Marketing Automation og at automatisere dine workflows. På kurset deler Bernt sin mangeårige erfaring og giver dig blandt andet råd til, hvilke nøgletal du skal holde øje med undervejs og mange andre nørdede detaljer, som vil klæde dig grundigt på til din Marketing Automation-rejse.

Forudsætninger

Kurset her forudsætter en grundlæggende viden om Marketing Automation. Derfor anbefales det, at ”Grundkursus i Marketing Automation” gennemføres forud for dette kursus.

Kontakt os

  Category
  Marketing
  Tags
  GoLearn