Grundkursus i Microsoft Teams

Om dette projekt

Vil du have en grundig introduktion til Microsoft Offices samarbejdsunivers, Microsoft Teams, så er dette kursus til dig. I kurset her får du nemlig den komplette guide til, hvordan du arbejder og samarbejder med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere i Teams, der både rummer mulighederne for chat, videoopkald, skærmdeling og samarbejde om og i Office-dokumenter.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du finder rundt i brugerfladen og tilpasser den til dit behov
 • Hvordan du holder videomøder med en eller flere samarbejdspartnere, både internt og eksternt i organisationen
 • Hvordan du kan oprette din egen kanal eller chat-rum med dit Team, hvor i kan dele hurtige informationer og filer
 • Hvor let du kan samarbejde om og i forskellige Office-dokumenter, både med og uden skærmdeling
 • Hvordan du kan indkalde til videokonferencer igennem Outlook
Beskrivelse

Microsoft Teams er Office-pakkens uundværligt værktøj til at samarbejde i teams. Men det er faktisk mere end det, fordi det er også muligt at lave teams med personer uden for din virksomhed, hvor I kan samarbejde om dokumenter og filer, samt dele de mange informationer i et sikkert “rum”.

Microsoft Teams er blevet afløseren til Skype for Business, som mange virksomheder har brugt længe til at styrke samarbejdet. De velkendte funktioner til video opkald og videokonferencer, skærmdelingsmuligheder og chat er nu rykket ind i Microsoft Teams rammer. Derfor er Teams et ualmindeligt stærkt samarbejdsunivers, der skaber værdi og effektivitet i hverdagen.

Din instruktør, Frank Jensen, er rutineret Microsoft Teams bruger, og med stor indsigt introducerer han dig til de mange spændende samarbejdsmuligheder, som Teams rummer.

Efter 1 time vil du kunne navigere hjemmevant rundt i programmet og have både den nødvendige viden og lysten til at gøre Teams til dit foretrukne samarbejdsunivers.

Dette kursus er for dig, der:

Enten er helt ny i brugen af Microsoft Teams eller har minimal kendskab til programmet

Ønsker kendskab til et værktøj, der kan styrke samarbejdet i både interne og eksterne teams.

Når du er færdig med kurset, vil du have et godt og bredt kendskab til Microsoft Teams funktioner og muligheder. Du vil fremover få et stærkt og brugbart værktøj, der fremmer samarbejdsmulighederne i dit team.

Forudsætninger

I dette kursus skal du introduceres for og lære at arbejde i Microsoft Teams, derfor er det ikke nødvendigt, at du kender programmet i forvejen.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  GoLearn