Grundkursus i Microsoft SharePoint

Om dette projekt

Vil du gerne være i stand til at navigere hjemmevant rundt i Microsoft SharePoint, så er dette kursus til dig. I kurset her bliver du, som daglig bruger, klædt grundigt på til at navigere rundt på SharePoint platformen. Du vil lære, hvordan du opretter og uploader dokumenter til et SharePoint site, og derefter hvordan du arbejder og samarbejder med kollegaer om de forskelligartede dokumenter, SharePoint kan rumme.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du finder rundt i brugerfladen, og hvilke rettigheder du som bruger kan have
 • Hvordan du let opretter nye mapper og dokumenter samt uploader til et SharePoint site
 • Hvordan du redigere i indhold der ligger på SharePoint
 • Hvor let du kan samarbejde om og i forskellige Office-dokumenter med dine kollegaer
 • Hvordan du kan låse dokumenter, så det ikke er muligt at redigere dem samt genfinde tidligere versioner af et dokument
Beskrivelse

SharePoint bærer i mange virksomheder rundt på et lidt dårligt omdømme. Platformen har også været meget udskældt for at være meget svær at navigere rundt i, og er et program, som kun IT-professionelle havde kompetencer til at bruge.

Sådan er det heldigvis ikke længere efter, at Microsoft har gjort SharePoint meget mere intuitivt. Det kan dog stadig være en stor mundfuld at lære, at begå sig som daglig bruger på platformen, hvis man ikke på forhånd har fået en grundig introduktion.

Denne introduktion får du i dette kursus, hvor din instruktør Frank Jensen vil sørge for at klæde dig på med den viden, du behøver for at give dig “hjemmebanefordelen”, når du skal arbejde i SharePoint.

Efter kursets varighed på 50 minutter, vil du nemlig kunne navigere hjemmevant rundt på platformen, og have det nødvendige kendskab til SharePoint, som du, som daglig bruger, har behov for.

Dette kursus er for dig, der:

Er helt ny i brugen af Microsoft SharePoint eller har minimal kendskab til programmet

Ønsker et kendskab til SharePoint platformen, der gør det muligt at arbejde rutineret og hjemmevant i dagligdagen

Når du er færdig med kurset, vil du mestre et stærkt og brugbart værktøj, der fremmer samarbejdsmulighederne med dine kollegaer.

Forudsætninger

I dette kursus skal du introduceres for og lære at arbejde i Microsoft SharePoint, derfor er det ikke nødvendigt, at du kender programmet i forvejen.

Kontakt os

  Category
  Office
  Tags
  GoLearn