Den gode MUS-samtale

Om dette projekt

Lær at holde den gode MUS, så du udvikler samarbejdet, styrker medarbejderen og stiller dig bedre som leder. Få alle redskaberne på kurset her.

På kurset lærer du:
 • Hvilke udfordringer du som leder møder i fremtiden
 • Hvordan forretningsmodeller, paradigmer og teknologi spiller sammen og skaber digital transformation
 • Hvad der kendetegner de virksomheder og forretningsmodeller, der trives i den digitale økonomi
 • Hvad du skal være opmærksom på for at fremtidssikre din virksomhed – og dig selv som leder
 • Hvordan du bliver klar til fremtidens spændende og udfordrende arbejdsmarked
Beskrivelse

Vi holder alle medarbejderudviklingssamtaler (MUS), men hvorfor gør vi det egentlig? Og udnytter vi i virkeligheden samtalens store potentiale?

Når du lærer at bruge MUS som et strategisk værktøj, bliver det nemlig en mulighed for at løfte samarbejdet, udvikle medarbejderen og skabe endnu bedre resultater for virksomheden.

På kurset her får du værktøjerne til at holde den gode MUS, så den giver mening for både dig og din medarbejder – og styrker alle parter. Tanja Dinsen giver dig en grundig indføring i samtalens mange facetter og masser af konkrete redskaber, du kan bruge til at arbejde strategisk med at udvikle dine medarbejdere. Du får desuden både en tjekliste, spørgeramme og skemaer til medarbejder og leder.

Kurset er for dig, der er ny leder og vil klædes godt på og have de rigtige værktøjer til at få et godt udbytte ud af arbejdet med MUS. Og det er for dig, der har afholdt de første MUS og gerne vil styrke dine kompetencer og sikre et optimalt og udbytterigt forløb.

Forudsætninger

Kurset kræver ikke nogen forudsætninger, men er målrettet dig, der afholder MUS med dine medarbejdere.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  GoLearn