Video kursus: Sådan optager og redigerer du nemt videoer til sociale medier (på din smartphone)

Om dette projekt

Lær hvordan du nemt og billigt producerer videoer til sociale medier og web, der får dit publikum til at ”like”, dele og trykke på købsknappen

På kurset lærer du:
 • At lave fængende videoer til sociale medier og web (inklusiv unikke storytelling teknikker)
 • At udnytte det udstyr som du allerede har til rådighed (du kan faktisk nøjes med din iPhone!)
 • At få styr på lyd, lys, kameraføring og videoredigering, så dine videoer altid skiller sig ud fra mængden (og konverterer)
Beskrivelse

Video bliver en mere og mere integreret del af brugeroplevelsen på sociale medier. Faktisk er video i så stor vækst, at det er spået til at stå for 79% af den samlede internettrafik i 2018. Det er derfor essentielt, at du får inddraget det i din online markedsføringsstrategi!

I dette lynkursus viser videoekspert, Henrik Brændgaard, dig, hvordan du nemt og billigt kan producere dine egne videoer til sociale medier og web. Du lærer at udnytte fordelene ved selv at producere video, de grundlæggende teknikker til lyd, lys, kameraføring og videoredigering, så du kan lave videoer, der fanger brugernes opmærksomhed.

Når du er færdig med kurset, er du klar til at lave din første videoproduktion til sociale medier og web. Du kommer til at vide præcis, hvilke virkemidler du skal bruge for at lave effektive videoer hurtigt og nemt med det udstyr, som du allerede har – uanset om du har mobiltelefon eller et spejlreflekskamera til rådighed.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn