Stressfri Outlook: Sådan får du en tom indbakke hver dag

Om dette projekt

Vil du gerne lære, hvordan du holder din indbakke tom hver dag? Kender du den stressende følelse af at mangle overblikket i din hverdag, fordi din Outlook indbakke er fyldt og uoverskuelig, er dette kurset til dig.

På kurset lærer du:
 • De unikke metoder og regler, der er grundlaget for en ”stressfri” indbakke
 • Hvordan du holder din Outlook indbakke tom hver dag
 • At arbejde effektivt med Outlooks funktioner, så du genvinder kontrollen over din tid
 • At skabe den struktur, du har behov for, for at håndtere din Outlook indbakke og få et bedre overblik i hverdagen

Outlook er det mest udbredte e-mail-, opgave-, kontakt- og kalenderhåndteringsprogram i verden. Det er med god grund også danske virksomheders foretrukne organiseringsværktøj.

De fleste mennesker vil derfor allerede besidde et grundlæggende kendskab til Outlook. Men en rodet indbakke og konstante notifikationer om indkomne mails kan være en trussel imod effektivitet i hverdagen og være med til at øge stressniveauet i manges tilfælde.

En effektiv tilgang til at håndtere din tid, og din indbakke kan være den redningskrans, du skal bruge for at få mere tid til dine arbejdsopgaver mere overblik i hverdagen og mere overskud i din arbejdssituation.

Ulrik Minet har i mange år arbejdet med ”Best Practice” anvendelse af Outlook programmet, og i dette kursus hjælper han dig med at tage styringen over din indbakke, så den ikke længere får lov til at styre dig.

Dette kursus er derfor for dig, der:

Ønsker et stressfrit forhold til din Outlook indbakke

Søger en ”Best Practice” guide til effektiv håndtering af dine indkomne mails

Når du er færdig med kurset, vil du have genvundet kontrollen over din indbakke og kende de værktøjer, du skal bruge for at holde din indbakke tom hver dag.

Forudsætninger

I dette kursus arbejder vi med at effektivisere din Outlook indbakke, derfor er det en forudsætning, at du i forvejen bruger Outlook til e-mailhåndtering.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  GoLearn