Kalender og effektiv opgavestyring i Outlook

Om dette projekt

Vil du gerne lære, hvordan du arbejder effektivt med din kalender i Outlook og skaber en overskuelig opgaveliste? Hvis du ønsker at lære de vigtigste principper inden for time management, er dette kurset til dig.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du ved hjælp af simple metoder, effektivt planlægger din arbejdsdag, -uge og -måned
 • 7 vigtige regler du skal bruge i din planlægning, så du kan optimere din tid og effektivitet
 • Hvordan du tager kontrol over din kalender, så du styrer den og ikke lader den styre dig
 • De principper du SKAL kende for at få styr på din Outlook opgaveliste

Outlook er det mest udbredte e-mail-, opgave-, kontakt- og kalenderhåndteringsprogram i verden, og derfor er det også danske virksomheders foretrukne organiseringsværktøj.

De fleste mennesker besidder derfor allerede et grundlæggende kendskab til Outlook. Men hvis du ikke ved, hvordan du bedst håndterer Outlooks mange funktioner til at strukturere din kalender og arbejdsopgaver, så kan det ende ud i en ineffektiv hverdag, hvor du har mistet overblikket og får stress over alle de møder, deadlines mm., der skal nåes.

En effektiv tilgang til at håndtere din tid og din kalender kan være den redningskrans, du skal bruge for at få mere tid til dine arbejdsopgaver, mere overblik i hverdagen og mere overskud i din arbejdssituation.

Ulrik Minet har i mange år arbejdet med ”Best Practice” anvendelse af Outlook programmet, og i dette kursus hjælper han dig med at tage styringen over din kalender og opgaveliste. Han åbner dine øjne for de mulige faldgrupper, der hæmmer din arbejdseffektivitet, og guider dig til, hvordan du bruger Outlook til at strukturere din tid optimalt.

Dette kursus er derfor for dig, der:

Gerne vil opnå større effektivitet i hverdagen

Ønsker mere overskud og et bedre overblik over dine opgaver

Vil udnytte de smarte funktioner i Outlook, som kan bruges som hjælperedskaber til at opnå en mere effektiv arbejdgang

Når du er færdig med kurset, vil du have sat dine opgaver i system og have det koordineret med din kalender. Du vil have et godt kendskab til de værktøjer, du skal bruge for at bevare overblikket over opgaver og aftaler i hverdagen.

Forudsætninger

I dette kursus arbejder vi med at optimere din brug af kalenderfunktionen i Outlook, derfor er det en forudsætning, at du i forvejen bruger Outlook kalenderen og Outlook til e-mailhåndtering.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  GoLearn