Præsentationsteknik og PowerPoint

Om dette projekt

Dette kursus handler om præsentationsteknik og om, hvordan du udnytter PowerPoint 2016 som støtte til din præsentation. Samtidig er der masser af tips og konkrete værktøjer til, hvordan du får folk til at rykke helt ud på stolekanten!

 • Hvad er dit emne og dit formål? Få struktur på din præsentation og kom ud over scenekanten.
 • Få dit budskab hørt og træng igennem til dine tilhørere.
 • Kom bedst muligt fra din idé og dit budskab til fremførelse af præsentationen.
 • Opret og anvend slides i PowerPoint, der virker! Og som understøtter dit budskab.
 • Samspillet mellem dig og teknikken ‐ uanset om du skal præsentere noget til en eksamen, undervisning, et salgsmøde eller en konference.
 • Efter kurset får du et diplom, som for eksempel kan vedhæftes dit CV.

Hvor lang tid skal du bruge på kurset?

Du skal forvente at bruge omkring 4 timer på kurset. Dette inkluderer alle teorisider, videoer og interaktive opgaver, du vil støde på igennem kurset. Afhængig af, hvilken læringsstil du vælger, kan det tage kortere eller længere tid at tage kurset. Hvis du eksempelvis lærer bedst gennem film, behøver du ikke at læse alt teori ‐ og omvendt, hvis du lærer bedst gennem teori, behøver du ikke at se alle filmene.

E‐learning med forskellige læringsstile

Præsentationsteknik og PowerPoint ‐ Komplet kursus er e‐learning. Vi ved godt, at alle personer ikke lærer på samme måde. For at sikre dig den bedst mulige indlæring, har du derfor både adgang til film, teori, interaktive opgaver og tests.

Du kan også tage en starttest, der hjælper dig med at prioritere kursets emner, så du er fri for at arbejde med de ting, du allerede kender til.

En sluttest viser, om du har forstået indholdet og giver dig et samlet kursusresultat.

Sådan fungerer vores e‐learning

Du gennemfører kurset online. Du skal derfor ikke installere noget på din computer at kunne bruge kurset. Kurset er lavet i et responsivt design, og kan gennemføres på computer, tablet eller smartphone.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  Edutasia