Introduktion til Jobnet

Om dette projekt

Kendskab til Jobnet er selvfølgelig helt nødvendigt for dig, der er blevet ledig. Men Jobnet er også et vigtigt redskab for alle andre, som søger job. I dette kursus får du en grundig introduktion til Jobnet.

 • Introduktion til Jobnet og hvordan du kommer i gang.
 • Oprettelse dit CV så en potentiel arbejdsgiver kan finde dig.
 • Planlægning, organiserimg og dokumentering af din jobsøgning med Min Joblog.
 • Jobsøgning med filtre efter geografi, arbejdsområde med mere samt til‐ og fravalg af bestemte jobønsker, så du bl.a. modtager relevante jobforslag.
 • Brug af din forside og brugerprofilen, tilmelding af e‐mail‐ og sms‐service med mere.
 • … og meget mere.

Hvor lang tid skal du bruge på kurset?

Du skal forvente at bruge omkring 3 timer på kurset. Dette inkluderer alle teorisider, videoer og interaktive opgaver, du vil støde på igennem kurset. Afhængig af, hvilken læringsstil du vælger, kan det tage kortere eller længere tid at tage kurset. Hvis du eksempelvis lærer bedst gennem film, behøver du ikke at læse alt teori ‐ og omvendt, hvis du lærer bedst gennem teori, behøver du ikke at se alle filmene.

E‐learning med forskellige læringsstile

Introduktion til Jobnet er e‐learning. Vi ved godt, at alle personer ikke lærer på samme måde. For at sikre dig den bedst mulige indlæring, har du derfor både adgang til film, teori, interaktive opgaver og tests.

Du kan også tage en starttest, der hjælper dig med at prioritere kursets emner, så du er fri for at arbejde med de ting, du allerede kender til.

En sluttest viser, om du har forstået indholdet og giver dig et samlet kursusresultat.

Sådan fungerer vores e‐learning

Du gennemfører kurset online. Du skal derfor ikke installere noget på din computer at kunne bruge kurset. Kurset er lavet i et responsivt design, og kan gennemføres på computer, tablet eller smartphone.

Kontakt os

  Kategori
  Performance & Trivsel
  Udbyder
  Edutasia