Agile metoder og Scrum i projektledelse

Om dette projekt

I dette kursus får du en introduktion til agile metoder i projektledelse. Vi ser på de agile metoder som begreb, men dykker også ned i et af de konkrete eksempler på det ‐ nemlig Scrum.

 • Filosofien bag de agile metoder.
 • Historien bag de agile metoder.
 • Det agile manifest.
 • De vigtigste begreber i Scrum.
 • Præsentation af de værktøjer, du har brug for, hvis du vil bruge Scrum i dit projekt.
 • … og meget mere.

Hvor lang tid skal du bruge på kurset?

Du skal forvente at bruge omkring 3 timer på kurset. Dette inkluderer alle teorisider, videoer og interaktive opgaver, du vil støde på igennem kurset. Afhængig af, hvilken læringsstil du vælger, kan det tage kortere eller længere tid at tage kurset. Hvis du eksempelvis lærer bedst gennem film, behøver du ikke at læse alt teori ‐ og omvendt, hvis du lærer bedst gennem teori, behøver du ikke at se alle filmene.

E‐learning med forskellige læringsstile

Agile metoder og Scrum i projektledelse er e‐learning. Vi ved godt, at alle personer ikke lærer på samme måde. For at sikre dig den bedst mulige indlæring, har du derfor både adgang til film, teori, interaktive opgaver og tests.

Du kan også tage en starttest, der hjælper dig med at prioritere kursets emner, så du er fri for at arbejde med de ting, du allerede kender til.

En sluttest viser, om du har forstået indholdet og giver dig et samlet kursusresultat.

Sådan fungerer vores e‐learning

Du gennemfører kurset online. Du skal derfor ikke installere noget på din computer at kunne bruge kurset. Kurset er lavet i et responsivt design, og kan gennemføres på computer, tablet eller smartphone.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  Edutasia