Kom i gang med Project Libre

Om dette projekt

Project Libre er et open source alternativ til Microsoft Project. Programmet er gratis og kan bruges helt uden begrænsninger. Dette minikursus består af en række videoer, som trin for trin forklarer dig, hvordan du installerer og bruger programmet.

 • Oprettelse af projekter og opgaver i Project Libre.
 • Indsættelse af milepæle og tilpasning af egenskaber.
 • Oprettelse af kalendere og ressourcer, samt baseline til at følge op på projekter.
 • Tilpasning af visninger i programmet.
 • Eksport og og ud printe af dit arbejde.
 • … og meget mere.

Hvor lang tid skal du bruge på kurset?

Du skal forvente at bruge omkring 3 timer på kurset. Dette inkluderer alle teorisider, videoer og interaktive opgaver, du vil støde på igennem kurset. Afhængig af, hvilken læringsstil du vælger, kan det tage kortere eller længere tid at tage kurset. Hvis du eksempelvis lærer bedst gennem film, behøver du ikke at læse alt teori ‐ og omvendt, hvis du lærer bedst gennem teori, behøver du ikke at se alle filmene.

E‐learning med forskellige læringsstile

Kom i gang med Project Libre er e‐learning. Vi ved godt, at alle personer ikke lærer på samme måde. For at sikre dig den bedst mulige indlæring, har du derfor både adgang til film, teori, interaktive opgaver og tests.

Du kan også tage en starttest, der hjælper dig med at prioritere kursets emner, så du er fri for at arbejde med de ting, du allerede kender til.

En sluttest viser, om du har forstået indholdet og giver dig et samlet kursusresultat.

Sådan fungerer vores e‐learning

Du gennemfører kurset online. Du skal derfor ikke installere noget på din computer at kunne bruge kurset. Kurset er lavet i et responsivt design, og kan gennemføres på computer, tablet eller smartphone.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  Edutasia