Kom i gang med Zoom

Om dette projekt

Zoom giver dig mulighed for at afholde møder, videokonferencer, online undervisning, webinarer og andre sammenkomster, hvor du skal i kontakt med andre uden at have samme fysiske placering. I dette kursus får du en introduktion til Zoom.

 • Oprettelse af en konto i Zoom.
 • Invitation af deltagere og opstart af møde.
 • Indstillinger for lyd og video samt skærmdeling.
 • Bruge af det virtuelle whiteboard samt optagelse af møde.
 • Indstilling af en virtuel baggrund.
 • … og meget mere.

Hvor lang tid skal du bruge på kurset?

Du skal forvente at bruge omkring 3 timer på kurset. Dette inkluderer alle teorisider, videoer og interaktive opgaver, du vil støde på igennem kurset. Afhængig af, hvilken læringsstil du vælger, kan det tage kortere eller længere tid at tage kurset. Hvis du eksempelvis lærer bedst gennem film, behøver du ikke at læse alt teori ‐ og omvendt, hvis du lærer bedst gennem teori, behøver du ikke at se alle filmene.

E‐learning med forskellige læringsstile

Kom i gang med Zoom er e‐learning. Vi ved godt, at alle personer ikke lærer på samme måde. For at sikre dig den bedst mulige indlæring, har du derfor både adgang til film, teori, interaktive opgaver og tests.

Du kan også tage en starttest, der hjælper dig med at prioritere kursets emner, så du er fri for at arbejde med de ting, du allerede kender til.

En sluttest viser, om du har forstået indholdet og giver dig et samlet kursusresultat.

Sådan fungerer vores e‐learning

Du gennemfører kurset online. Du skal derfor ikke installere noget på din computer at kunne bruge kurset. Kurset er lavet i et responsivt design, og kan gennemføres på computer, tablet eller smartphone.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  Edutasia