Microsoft Word 2019 – Videregående kursus

Om dette projekt

Videregående kursus i Word 2019, som hjælper dig til at blive endnu bedre til at bruge Word og programmets mere komplicerede funktioner. Du lærer om tilpasning af brugerfladen, makroer, formularer, sektioner, PDF’er samt hoved‐ og underdokumenter.

 • Oprettelse og tilpasning af tabeller samt anvendelse af typografier og indsættelse af referencer.
 • Oprettelse af sektioner og spalter samt indsættelse af figurlister og vandmærker.
 • Skabeloner, makroer og formularer.
 • Tilpasser Words brugerflade
 • PDF‐dokumenter i Word, arbejde med disposition samt hoved‐ og underdokumenter.
 • Efter kurset får du et diplom, som for eksempel kan vedhæftes dit CV.

Hvor lang tid skal du bruge på kurset?

Du skal forvente at bruge omkring 9 timer på kurset. Dette inkluderer alle teorisider, videoer og interaktive opgaver, du vil støde på igennem kurset. Afhængig af, hvilken læringsstil du vælger, kan det tage kortere eller længere tid at tage kurset. Hvis du eksempelvis lærer bedst gennem film, behøver du ikke at læse alt teori ‐ og omvendt, hvis du lærer bedst gennem teori, behøver du ikke at se alle filmene.

E‐learning med forskellige læringsstile

Microsoft Word 2019 ‐  Komplet videregående kursus er e‐learning. Vi ved godt, at alle personer ikke lærer på samme måde. For at sikre dig den bedst mulige indlæring, har du derfor både adgang til film, teori, interaktive opgaver og tests.

Du kan også tage en starttest, der hjælper dig med at prioritere kursets emner, så du er fri for at arbejde med de ting, du allerede kender til.

En sluttest viser, om du har forstået indholdet og giver dig et samlet kursusresultat.

Sådan fungerer vores e‐learning

Du gennemfører kurset online. Du skal derfor ikke installere noget på din computer at kunne bruge kurset. Kurset er lavet i et responsivt design, og kan gennemføres på computer, tablet eller smartphone.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  Edutasia