Microsoft Word 2019 – Grundlæggende kursus

Om dette projekt

Kursus for dig, som har brug for at lære den opdaterede brugerflade i Word 2019 at kende. Du lærer blandt andet at oprette dokumenter, tilpasse tekstens udseende samt arbejde med billeder, diagrammer og tabeller.

 • Brugerfladen i Word 2019.
 • At skrive, kopiere og justere tekst samt indsætte billeder, videoer, diagrammer og tabeller.
 • Arbejde med punktopstilling, indrykning og tabulatorer.
 • Tilpasning af tekst og afsnit samt anvendelse af typografier.
 • Anvendelse af brevfletning.
 • Efter kurset får du et diplom, som for eksempel kan vedhæftes dit CV.

Hvor lang tid skal du bruge på kurset?

Du skal forvente at bruge omkring 7 timer på kurset. Dette inkluderer alle teorisider, videoer og interaktive opgaver, du vil støde på igennem kurset. Afhængig af, hvilken læringsstil du vælger, kan det tage kortere eller længere tid at tage kurset. Hvis du eksempelvis lærer bedst gennem film, behøver du ikke at læse alt teori ‐ og omvendt, hvis du lærer bedst gennem teori, behøver du ikke at se alle filmene.

E‐learning med forskellige læringsstile

Microsoft Word 2019 ‐  Komplet grundlæggende kursus er e‐learning. Vi ved godt, at alle personer ikke lærer på samme måde. For at sikre dig den bedst mulige indlæring, har du derfor både adgang til film, teori, interaktive opgaver og tests.

Du kan også tage en starttest, der hjælper dig med at prioritere kursets emner, så du er fri for at arbejde med de ting, du allerede kender til.

En sluttest viser, om du har forstået indholdet og giver dig et samlet kursusresultat.

Sådan fungerer vores e‐learning

Du gennemfører kurset online. Du skal derfor ikke installere noget på din computer at kunne bruge kurset. Kurset er lavet i et responsivt design, og kan gennemføres på computer, tablet eller smartphone.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  Edutasia