Microsoft OneNote 2016 ‐ Komplet kursus

Om dette projekt

OneNote er en digital notesbog, som du kan bruge til at samle og organisere billeder, tekst, links, notater og meget mere. I OneNote organiserer du dine noter i notesbøger, sektioner og sider, som du blandt andet kan dele med dine kolleger.

 • Navigation og brugerflade i OneNote.
 • Opretter notesbøger, sektioner, sider og noter
 • Overførsel af indhold til OneNote fra andre programmer.
 • Oprettelse af tabeller og skabeloner samt organiserering af indhold.
 • Udveksling og deling af indhold.
 • Efter kurset får du et diplom, som for eksempel kan vedhæftes dit CV.

Hvor lang tid skal du bruge på kurset?

Du skal forvente at bruge omkring 4 timer på kurset. Dette inkluderer alle teorisider, videoer og interaktive opgaver, du vil støde på igennem kurset. Afhængig af, hvilken læringsstil du vælger, kan det tage kortere eller længere tid at tage kurset. Hvis du eksempelvis lærer bedst gennem film, behøver du ikke at læse alt teori ‐ og omvendt, hvis du lærer bedst gennem teori, behøver du ikke at se alle filmene.

E‐learning med forskellige læringsstile

Microsoft OneNote 2016 ‐ Komplet kursus er e‐learning. Vi ved godt, at alle personer ikke lærer på samme måde. For at sikre dig den bedst mulige indlæring, har du derfor både adgang til film, teori, interaktive opgaver og tests.

Du kan også tage en starttest, der hjælper dig med at prioritere kursets emner, så du er fri for at arbejde med de ting, du allerede kender til.

En sluttest viser, om du har forstået indholdet og giver dig et samlet kursusresultat.

Sådan fungerer vores e‐learning

Du gennemfører kurset online. Du skal derfor ikke installere noget på din computer at kunne bruge kurset. Kurset er lavet i et responsivt design, og kan gennemføres på computer, tablet eller smartphone.

Kontakt os

  Category
  Office
  Tags
  Edutasia