Grundkursus i OneNote: Kom i gang med at bruge den smarte, digitale notesbog

Om dette projekt

Vil du have en grundlæggende og grundig introduktion til Microsoft Offices digitale notesbog, OneNote, så er dette kursus til dig. I dette kursus skal du udforske de mange muligheder, der er ved at bruge OneNotes digitale notesbog, og hvorfor det både er en nemmere og smartere måde at tage noter på.

På kurset lærer du:
 • Hvad den helt store forskel er i forhold til din gamle fysiske notesbog, og hvilke fordele du får ved at bruge OneNote
 • Hvilke muligheder du har for at søge i dine noter, så du hurtigt genfinder vigtige noter
 • Hvordan du sparer tid ved at mestre få, men gode, grundlæggende funktioner
 • Hvordan du strukturerer dine noter, så du ikke mister overblikket over dine noter
 • Hvordan OneNote og Outlook kan arbejde sammen – til din store fordel
Beskrivelse

OneNote er en digital notesbog, der er eminent til at tage noter og samle idéer og kan håndtere både tekst, billeder, Word-dokumenter, e-mails, regneark, digital håndskrift, lyd- og videooptagelser, PDF-filer og meget mere.

Det gør derfor OneNote til et ualmindeligt stærkt værktøj – ikke bare for den enkelte, men også for teams, teammedlemmer og undervisere på alle niveauer.

Din instruktør, Frank Jensen, er stor fan af OneNote programmet, og det er med stor entusiasme, at han introducerer dig til de mange spændende muligheder, som programmet rummer. Efter 45 minutter i Franks selskab vil du med sikkerhed have både den nødvendige viden og lysten til at bruge OneNote, når du tager noter i fremtiden.

Dette kursus er for dig, der:

Enten er hel ny i brugen af OneNote og har minimal kendskab til programmet

Kender til de basale funktioner, men er nysgerrig på at lære mere om, hvordan du smartest kan bruge det i hverdagen

Når du er færdig med kurset, vil du have et godt og bredt kendskab til OneNotes smarte og grundlæggende funktioner. Du vil fremover få det maksimale udbytte af dit arbejde med notestagning, idéudvikling, planlægning og meget mere, nu hvor du er klar til at bruge OneNote.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  GoLearn