21 uundværlige tips der vil gøre dit arbejde i Word til en leg

Om dette projekt

Vil du gerne have Word-ekspertens allerbedste tips og tricks, så du kan blive mere effektiv og gøre dit arbejde i Microsoft Word til en leg, er dette kursus for dig.

På kurset lærer du:
 • 21 små, men meget effektive tricks der vil løse mange af de problemer, du typisk støder på i Word
 • Hvordan du får en oversigt over alle genvejstaster i Word (og opretter dine egne)
 • Ekspertens bedste tricks til at arbejde effektivt med grafikker og tabeller i Word dokumenter
 • Hvordan du indsætter dine egne personlige vandmærker, redigerer i PDF’er og meget mere!

Word er det fortrukne tekstbehandlingsprogram i de fleste danske virksomheder. Mange anvender dog ikke Word på den mest effektive måde, fordi de ikke kender til de mange smarte muligheder, som programmet rummer.

I dette kursus får du 21 uundværlige tips og tricks, der vil hjælpe dig med de udfordringer, du dagligt støder på, når du arbejder med Word.

Kurset er er delt op i små videoer, som hver indeholder et nyttigt tip. Derfor kan du selv vælge, hvilken rækkefølge du ser kurset i. Du kan springe lidt rundt og se lige de tips, der er relevante for dig.

Glæd dig til, at få løsning på mange af de udfordringer du støder på igen og igen, samt Word-ekspertens bedste tips til blandt andet at sortere i tabeller, arbejde effektivt med grafikker og oprette dine egne personlige tastaturgenveje. Med andre ord vil dit arbejde i Word blive meget lettere, efter du har set dette kursus.

Dette kursus er derfor for dig, der:

•    Gerne vil være mere effektiv og bruge mindre tid på at løse daglige opgaver i Word.

•    Ønsker et overblik over funktioner, som kan gøre dit arbejde i Word til en leg – og hvordan du bruger dem rigtigt.

Når du er færdig med kurset, vil du have et godt kendskab til de funktioner, som kan spare dig for en masse tid og frustrationer i dit daglige arbejde i Word.

Forudsætninger

Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til Microsoft Office Word, og derfor kan det være en fordel at tage “Grundlæggende kursus i Word: Sådan gør du Word til din legeplads”, inden du begynder dette kursus.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  GoLearn