Facebook leadgenerering: Sådan får du flere (billige) e-mail subscribers

Om dette projekt

Vil du have flere e-mail subscribers? Lær, hvordan du billigt skaffer relevante leads via Facebook + Halfdans bedste annonceeksempler og cases.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du effektivt opbygger en laserfokuseret e-mailliste for under 1 kr. pr. sign up + ”best performing” cases.
 • Hvordan du ved hjælp af Halfdan Timms teknikker genererer B2B leads på Facebook.
 • Hvordan du sætter din leadgenerering på autopilot (trin-for-trin videoguide).
 • Hvordan du genererer leads i alle brancher – ligegyldigt hvor ”usexet” din service er (!)
Beskrivelse

Der er tusindvis af forskellige måder at markedsføre din virksomhed på online. Men én skiller sig ud:

Facebook Lead Ads!

Det koster normalt 20-100 kr. at købe nye e-mail subscribers, men Facebook Leads Ads gør det muligt for dig at købe dem for helt ned til under 1 krone.

Hvis din virksomhed ikke allerede benytter sig af Facebook ”nye” Lead Ad format, så begår du en fejl!

I dette online kursus får du Halfdan Timms bedste strategier og værktøjer til at skabe lønsomme Facebook-kampagner + alle hans ”best performing” annoncer.

Dette kursus er for dig, der vil have en genvej og et komplet framework til, hvordan du bygger effektive Facebook-kampagner, så du får flere e-mail tilmeldinger – ligegyldigt hvilken service du udbyder.

Kurset er også for dig, der vil have en trin-for-trin guide til, hvordan du sætter din leadgenerering på autopilot og forbedrer din markedsføringsindsats.

Når du er færdig med kurset har du både et stærkt strategisk og praktisk fundament for, hvordan du succesfuldt arbejder med leadgenerering på Facebook i B2C og B2B markeder.

Forudsætninger

Dette kursus forudsætter et grundlæggende kendskab til Facebook annoncering. Hvis du ikke har styr på grundbegreber som målgrupper og annonceformater, så anbefaler vi, at du ser Halfdan Timms grundkursus: Facebook kursus: Bliv ekspert i Facebook annoncering på en eftermiddag

Dette online kursus er for dig, som vil satse benhårdt på konverteringer. Halfdan Timm har hjulpet mere end 100 danske virksomheder med at få maksimal værdi af deres Facebook annoncering og deler på dette online kursus de bedste og mest effektive strategier med dig.

Kurset giver dig indblik i alt, hvad du skal bruge for at lave Facebook annoncer, der kan konvertere kunder – hvad enten du vil skabe øget salg i din webshop, have flere henvendelser til din servicevirksomhed eller vide, hvordan du bruger Facebook til at opbygge et aktiv, som din virksomhed kan sælge igen og igen.

Når du er færdig med kurset, har du både et stærkt teoretisk fundament og praktiske redskaber, så du med det samme kan lave dine egne succesfulde Facebook Ads kampagner.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn