Distanceledelse: Sådan leder du et remote team

Om dette projekt

Hvordan er du leder for et remote team? Hvordan får i løftet de daglige opgaver og sikrer, at I stadig er effektive som et team, når de fleste af dine medarbejdere er nødsaget til at arbejde hjemme?

I dette kursus kan du finde svar på mange af de spørgsmål, en uerfaren distanceleder stiller sig selv i disse dage + en klar guide til, hvad du skal have styr på med det samme, og hvordan du forholder dig i den kommende periode, hvor næsten al samarbejde skal foregå online.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du tilpasser din ledelsesstil, så du får succes med at lede et remote team
 • Do’s & Don’ts for en distanceleder
 • Hvordan du sætter rammerne om et godt virtuelt samarbejde
 • Hvordan du sikrer, at dine medarbejdere opretholder det gode samarbejde og trivsel i en ny og anderledes hverdag
Beskrivelse

Fra den ene dag til den anden blev hele dit team “remote”, da myndighederne anbefalede alle arbejdsgivere at lade medarbejdere arbejde hjemme grundet den alvorlige smittefare forbundet med corona-virus. Som leder har du sikkert både et ønske om at efterleve myndighedernes anbefalinger, passe ekstra godt på dine medarbejdere i disse tider og styre din virksomhed sikkert igennem krisen. – men hvordan gør du det? Hvordan sikrer du, at dit team opretholder en vis produktivitet, når intet i hverdagen er, som det plejer?

Forandringsledelse er et stort emne i sig selv, fordi vi ved, hvor svært det kan være for virksomheder at implementere forandringer i alle størrelser. Én ting, vi allerede ved fra forandringsledelse, er, at “den brændende platform” ikke er en optimal metode – men det er faktisk den situation, vi står i, i dag.

Så nu ligger ansvaret hos dig som leder. Du skal sikre, at dit team ved, hvor og hvordan I kommunikerer, når de ikke kan gøre, som “de plejer”.
I dette kursus får du først og fremmest en guide, som du øjeblikkeligt kan gå i gang med. Du bliver guidet igennem de lavpraktiske foranstaltninger, du skal have på plads: Hvor, hvor tit, hvordan og hvorfor.  Til sidst bliver du også klædt på med nogle få men gode råd til, hvordan du kommer til at lykkedes som distanceleder.

Kurset underviser er Lars Pedersen, som igennem 30 år har undervist ledere og er desuden forfatter til bogen: “Er der en leder til stede?”, der handler om virtuelle samarbejder. I dette kursus har han sat emnet distanceledelse på spidsen og kogt det ned til det mest essentielle: Det du SKAL gøre nu, hvor du fra den ene dag til den anden er blevet distanceleder.

Forudsætninger

Kurset er for dig, som er uerfaren inden for emnet distanceledelse, men i disse dage finder sig selv som leder af større eller mindre teams, der arbejder sammen hver for sig.

Kontakt os

  Category
  Ledelse
  Tags
  GoLearn