Det komplette Google Analytics kursus: Sådan får du værdi ud af dine data

Om dette projekt

Bliv GoLearn certificeret i Google Analytics og lær hvordan du bruger data til at forbedre din digitale indsats

På kurset lærer du:
 • At gøre dine data fra Google Analytics brugbar (trin-for-trin guide til at trække de rigtige rapporter og få styr på din datamængde)
 • At bruge data fra Google Analytics til at evaluere din digital marketingindsats og analysere brugernes adfærd (kurset tager dig helt ind i de fjerneste kroge, hvor det mest værdifulde data ligger)
 • Konkrete indsatsområder til at få bedre resultater, af den trafik som du genererer, med dine online marketingindsatser
Beskrivelse

Google Analytics er et fundamentalt værktøj til at måle, evaluere og styrke dine online marketingindsatser. Platformens uendelige mængder data kan fortælle dig alt om din online marketingindsats og dine kunders brugeradfærd – såfremt du ved, hvordan du håndterer de abnorme mængder data, som platformen rummer.

I dette kursus giver en af Danmarks førende Google Analytics eksperter, Jacob Kildebogaard, effektive redskaber til at kunne omsætte dine data fra Google Analytics til konkrete tal på bundlinjen. Kurset er baseret på mange års professionel erfaring med datahåndtering i Google Analytics for alle typer af kunder – fra små webshops til store, internationale virksomheder.

Kurset giver dig ikke blot indsigt i featurefunktioner på Google Analytics, men praktiske redskaber til at kunne løse de problemstillinger, som din virksomhed står over for.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn