Marketing Automation: Sådan kommer din virksomhed i gang i dag!

Om dette projekt

Lær hvordan du hurtigt og nemt kommer i gang med Marketing Automation i dette grundkursus

På kurset lærer du:
 • hvad Marketing Automation er, og hvilke muligheder det rummer for dig og din virksomhed
 • hvordan du hurtigt kommer i gang med marketing automation (og får gevinst tidligt i processen)
 • hvordan du taktisk planlægger hele processen.
Beskrivelse

Marketing Automation er et relativt nyt koncept i Danmark. Ikke desto mindre er det i rivende vækst hos danske virksomheder, som har set potentialet i at strømline og automatisere deres marketingaktiviteter. De fleste virksomheder ved dog ikke, hvordan de skal komme i gang, og når de først går i gang, udnytter de under 10% af det potentiale, som Marketing Automation rummer!

Dette online kursus er for dig, som gerne vil vide mere om, hvordan Marketing Automation kan skabe værdi for din virksomhed og til dig, som gerne vil hurtigt og nemt i gang med disciplinen. Bernt Elkjær er ekspert i Marketing Automation, og har skrevet Danmarks eneste bog om emnet.

På kurset deler han de bedste og mest effektive strategier til, hvordan du planlægger Marketing Automation – dvs. den taktiske forberedelse, som du skal gennemføre, før du kaster dig ud i den praktiske opsætning af systemet.

Når du er færdig med kurset, har du et stærkt fundament til at komme hurtigt i gang med Marketing Automation og få gevinst tidligt i processen. Kurset giver en forenklet tilgang til disciplinen, så du har et godt overblik over, hvor du skal lægge kræfterne i et Marketing Automation projekt og kan få lynhurtig gevinst til at validere det senere forløb.

Kontakt os

  Category
  Marketing
  Tags
  GoLearn