Avanceret PowerPoint: Få mere wow-effekt ind i din PowerPoint præsentation

Om dette projekt

Vil du designe skærmpræsentationer med Microsoft Offices PowerPoint program, der får dit publikum til at tabe kæben, er dette online kursus perfekt til dig.

På kurset lærer du:
 • At arbejde med de avancerede effekter og funktioner i PowerPoint
 • At skabe præsentationer med den såkaldte Prezi-effekt eller ”Bleeding Edges”
 • Hvordan du arbejder med den super fede Morph effekt, også kaldet ”omform”
 • Hvordan du laver 3D modeller direkte i PowerPoint
Beskrivelse

PowerPoint programmet rummer nogle virkeligt smarte og lidt oversete muligheder til at skabe nogle fantastiske visuelle effekter. Funktionerne kræver lidt teknisk kendskab, men med dette kursus får du hurtigt øjnene op for alle de værktøjer, du fremover vil elske.

Kurset rummer fede tips og tricks, der helt sikkert vil inspirere dig til at løfte din præsentation op til et helt nyt niveau. Selvfølgelig rummer dette kursus også gode guides til, hvordan du selv skaber de vilde effekter.

Vil du gerne feje benene væk under dit publikum med din PowerPoint præsentation, så glæd dig til, at Frank Jensen åbner op for godteposen af avancerede tips og tricks til at arbejde med PowerPoint.

Dette kursus er for dig, der:

Allerede kender PowerPoint, men gerne vil løfte din præsentation til et helt nyt niveau

Vil kende til de avancerede funktioner i PowerPoint, og hvordan du arbejder med dem

Når du er færdig med kurset vil du havde det sorte bælte i PowerPoint, og dit publikum kan godt glæde sig til din næste vilde PowerPoint præsentation.

Forudsætninger

I dette kursus skal vi arbejde med de mest avancerede teknikker i PowerPoint, derfor er et godt og grundlæggende kendskab til programmet en forudsætning.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  GoLearn