Sådan får du succes med din virksomhedsside på Facebook + 7 metoder til at få flere følgere

Om dette projekt

Oplever du, at din virksomhedsside på Facebook har et lille reach? I dette online kursus lærer du 7 metoder til, hvordan du organisk får flere følgere på Facebook og når ud til dine kunder

På kurset lærer du:
 • 7 ting, som du SKAL huske, når du opsætter din virksomhedsside på Facebook
 • Hvordan du laver posts, som appellerer til dine kunder (+ sådan måler du din organiske succes)
 • Hvordan og hvornår du skal bruge boost-knappen
 • 7 tricks til at få flere følgere, så din virksomhedsside kan nå ud til kunderne
Beskrivelse

Du ved det nok godt. Det er super værdifuldt for din virksomhed at være på Facebook. Du får bare ikke den maksimale værdi ud af din virksomhedsside på Facebook. Du kender frustrationerne. Nogle gange kan du bruge flere timer på Facebook posts, som kun får et meget lille reach.

Du burde gøre mere ud af din virksomhedsside. Men med bunkevis af opgaver og andre vigtige gøremål, så kan det være svært at finde tiden til det.

Få en hjælpende hånd her! I dette online kursus viser Facebook-ekspert, Nick Traulsen, dig nemlig 7 metoder til, hvordan din virksomhedsside på Facebook kan få flere følgere og et større reach. Du lærer blandt andet, hvordan du laver posts, som appellerer til dine kunder, og hvornår du skal bruge boost-knappen.

Dette kursus er derfor for dig, der:

Gerne vil godt i gang med din virksomhedsside på Facebook

Allerede er i gang, men som gerne vil have tips og tricks til, hvordan du får mere værdi ud af din virksomhedsside på Facebook

Når du er færdig med kurset vil du være i stand til at tiltrække flere følgere til din virksomhedsside på Facebook, så du kan skabe mere opmærksomhed og nå ud til dine kunder.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn