Facebook kursus: Bliv ekspert i Facebook annoncering på en eftermiddag

Om dette projekt

Lær hvordan du kan mestre den (måske) mest lukrative online annonceringsplatform.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du sætter din egen Facebook kampagne op (trin-for-trin guide)
 • Hvordan du måler effekten af dine annoncer
 • Bunkevis af Halfdan Timms tips og tricks til hvordan du vrider flest mulige konverteringer ud af dine annoncekroner

Facebook er en af de absolut mest effektive, innovative og avancerede annonceringsplatforme til dato. Med 1,8 milliarder daglige brugere og den mest præcise annonceringsteknologi på markedet har Facebook potentialet til at blive din bedste salgskanal, hvis du ved, hvordan du bruger den rigtigt.

Dette online kursus er for dig, som vil satse benhårdt på konverteringer. Halfdan Timm har hjulpet mere end 100 danske virksomheder med at få maksimal værdi af deres Facebook annoncering og deler på dette online kursus de bedste og mest effektive strategier med dig.

Kurset giver dig indblik i alt, hvad du skal bruge for at lave Facebook annoncer, der kan konvertere kunder – hvad enten du vil skabe øget salg i din webshop, have flere henvendelser til din servicevirksomhed eller vide, hvordan du bruger Facebook til at opbygge et aktiv, som din virksomhed kan sælge igen og igen.

Når du er færdig med kurset, har du både et stærkt teoretisk fundament og praktiske redskaber, så du med det samme kan lave dine egne succesfulde Facebook Ads kampagner.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn