Værktøjer til succesfuld projektledelse

Om dette projekt

Projekter er en uundgåelig del af lederjobbbet. Det er nemlig din opgave som leder at have overblikket og styre projekterne sikkert i mål – og i dette kursus får du de mest essentielle værktøjer til succesfuld projektledelse.

På kurset lærer du:
 • 2 uundværlige Værktøjer til projektledelse som du SKAL kende
 • Hvordan du når projektets mål (med en god målbeskrivelse)
 • At analysere dine interessenter: Hvem er de, og hvad er deres forventninger?
Beskrivelse

For langt de fleste ledere er projekter en uundgåelig del af hverdagen. For uanset om det er store eller små projekter, et forandringsprojekt eller et produktlanceringsprojekt, så er det lederens opgave at sætte retning for projektet: Det handler om at styre, sætte kurs og have det store overblik.

Men det er også forbundet med en lang række udfordringer og en masse spørgsmål, man som leder skal tage stilling til: Hvad skal jeg og mine ansatte levere i projektet, hvornår er projektet en succes, og hvem påvirker jeg med projektet?

Heldigvis kan du få svar på dine spørgsmål i dette kursus. Her får du nemlig de 2 mest essentielle projektledelsesværktøjer til at lave en målbeskrivelse og en interessentanalyse, så du kan sætte retning for og komme godt i mål med dit projekt. Kursets underviser, Marie Føgh Beirholm, er projektleder og har i mange år hjulpet virksomheder og ledere med, hvordan de kommer godt fra start og får succes med projektledelse.

Kurset er derfor både til dig, der er ny inden for projektledelse og mangler nogle værtøjer til at få en god start, men det er også til dig, der tidligere har ledet projekter, og som gerne vil have redskaber til at gøre det endnu bedre – uanset projektets størrelse.

Når du er færdig med kurset, vil du have indsigt i væsentlige projektledelsesværktøjer, som vil hjælpe dig godt i gang med projektledelse og sørge for at de projekter, du søsætter, kommer sikkert i land.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse
  Udbyder
  GoLearn