Diagrammer i Excel: 4 metoder til at visualisere din data

Om dette projekt

Vil du gerne være fortrolig med Microsoft Office Excel program, så du hurtigt og rutineret kan arbejde effektiv med eksempelvis Excel budgetter, er dette online Excel-kursus til dig.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du opretter et standard søjlediagram, og tilpasser det med data for forskellige steder
 • Hvor let det er at designe dit eget 3D lagkagediagram
 • At opbygge vandfaldsdiagrammer
 • Hvordan du kan lave et imponerende og anderledes infografik diagram
Beskrivelse

Excel programmet er et effektivt og anerkendt databehandlings-program og programmet anvendes på mange arbejdspladser, som det gængse afrapporterings-program.

Excels mange muligheder kan virke en smule overvældende for den mindre rutinerede bruger. Heldigvis vil Excel-eksperten, Ernst Lohse, i dette kursus lære dig, hvordan du let kan visualisere dine data ved hjælp af forskellige Excel diagrammer.

Hvert eneste diagram, du skal se i dette kursus, bliver bygget op med en grundig guide, så du fremover let og effektivt kan oprette diagrammer i Excel.

Dette kursus er til dig, der:

Ønsker at lære, hvordan du præsenterer dine Excel data i diagrammer på en professionel måde.

Mangler kendskab til, hvordan du hurtigt opretter diagrammer i Excel programmet og derfor bruger uhensigtsmæssigt lang tid på opgaven.

Når du er færdig med kurset, vil du hurtigt og effektivt være i stand til at visualisere dine datarapporter, resultater og budgetter i forskellige diagramtyper i Excel.

Forudsætninger

Dette kursus handler kun om opbygning af diagrammer i Excel, derfor er et grundlæggende kendskab til at oprette regneark og budgetter i programmet en fordel.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  GoLearn