Modul – Webservice

Præsentation på egen hjemmeside

Plan2learn har sit helt eget udstillingsvindue, ”Kataloget”, hvor dine kurser, uddannelser, e-læringsaktiviteter og øvrige arrangementer bliver vist og præsenteret.

Med Webservice i plan2learn bliver det nemt også at få præsenteret disse aktiviteter på din egen hjemmeside, på intranettet, på info-skærme rundt om i organisationen eller lignende.

Dette kan være en fordel, hvis du som kursusudbyder ønsker at holde kunderne på den hjemmeside, hvor de har adgang til de øvrige informationer og produkter, som du viser og sælger her.

Det samme gør sig gældende for organisationer og virksomheder, der anvender intranettet til formidling af informationer og tiltag for medarbejdere.

Skab mere værdi

Med webservicemodulet vises aktiviteterne helt automatisk på hjemmesiden i det øjeblik, de er oprettet og udbudt i plan2learn. Som webredaktør eller administrator i plan2learn slipper du altså for at skulle indtaste data to steder.

Du sparer masser af tid og skaber samtidig mere værdi for din forretning ved at samle informationer og produkter på ét og samme sted.

Plan2learn web-API
Plan2learn udstiller data via et web-API. Dette giver dig mulighed for at sætte dine data i spil på den helt rette måde, så du får fuld udbytte af din løsning.