Modul – Konferencer

Større arrangementer og begivenheder

Er du arrangør af større begivenheder, hvor deltagerne skal igennem et forløb fyldt med foredrag, underholdning, taler, erfaringsudveksling og meget andet, kan du med fordel benytte konferencemodulet i plan2learn til styring og afholdelse af dit arrangement.

Som administrator bestemmer du helt selv opsætningen af dagsprogrammet for dine konferencer og temadage. Vi giver dig alle muligheder for at skabe et flot konferenceprogram bestående af faste dagspunkter såvel som parallelle aktiviteter og workshops, som brugerne vælger mellem ved tilmelding.

Brugervenlighed i fokus

Brugerne kan hurtigt danne sig et godt overblik over hele arrangementet og planlægge deres egen dag ud fra, hvad der skaber mest værdi for deres deltagelse i begivenheden.

Eventuel betaling og opkrævning sker som en del af tilmeldingsprocessen via EAN, faktureringsadresse eller ved tilkøb af kortbetalingsmodulet, hvor brugerne kan betale online med dankort eller internationale kreditkort.

Som en del af forberedelsen til dit arrangement kan du udskrive navneskilte, id-kort til alle eller udvalgte deltagere, ligesom du hurtigt kan lave en komplet deltagerliste med lige netop de oplysninger, du har brug for i forhold til registrering og afholdelse af arrangementet.