Modul – E-læring

Fordele med e-læring i plan2learn

E-læring i plan2learn åbner op for en verden af muligheder, der gør plan2learn til den foretrukne indgang for alle læringsaktiviteter.

Der er ingen begrænsninger – Hvad enten der er tale om rene e-læringskurser eller blended learning, hvor e-læring og tilstedeværelsesundervisning går hånd i hånd, kan vi lave en løsning tilpasset behovet i lige netop din organisation eller virksomhed.

Ved at benytte et effektivt og fleksibelt LMS-system som plan2learn, til håndtering af alle læringsaktiviteter, får du et værktøj, der udover at lette de administrative opgaver for den kursusansvarlige samtidig giver dine brugere en rigtig god oplevelse. E-læring er med til at gøre denne oplevelse endnu bedre og der er masser af fordele at hente:

MIN SIDE

Kursistens egen personlige indgang til afspilning af e-læring.

PÅMINDELSER

Notofikation pr. mail ved manglende gennemførsel af e-læring.

GENBEREGNING

Automatisk genberegning af resultater ved opdatering af SCORM-pakker.

LYNTILMELDING

Automatisk tilmelding ved direkte afspilning af e-læring via kataloget.

KURSUSBEVISER

Automatisk udsending af kursusbeviser ved bestået e-læring.

E-LÆRINGSRESULTATER

Udtræk af e-læringsresultater og status til Excel/PDF.

GODT OVERBLIK

Altid opdateret overblik over opnåede resultater for kursister, undervisere og administratorer.

FLEKSIBEL OPSÆTNING

Flere visnings- og beregningsmuligheder, afhængigheder mellem materialer, nulstilling etc.

RAPPORTER OG STATISTIK

Udtræk af brugeradfærd, gennemførselsprocenter, testresultater m.fl.

Sæt strøm til dine læringsaktiviteter i plan2learn

Der kan være mange fordele ved at omsætte udvalgte læringstyper til e-læringskurser. Har du kurser og aktiviteter, hvor det giver god mening at erstatte hele eller dele af tilstedeværelsesundervisningen med e-læring, kan der være masser af besparelser at hente i både tid, penge og ressourcer.

Ved at sammensætte billeder, video, spil, quiz, tekst og grafik til et samlet kursus eller opslagsværk, vil et dagskursus ofte kunne omsættes til en times e-læring med fokus på klare, konkrete budskaber skabt i et interaktivt og levende univers.

Udvikling af e-læring med ProLearning

Vi har et tæt samarbejde med vores søsterselskab, ProLearning, der har stor erfaring og ekspertise med udvikling af interaktiv og spændende e-læring.

Plan2learn som e-læringsplatform

LMS kan bedst beskrives som en online platform, der samler organisationens udbud af forskellige læringsaktiviteter, herunder også e-læring. Hvad enten du har købt standard e-læringsmateriale, eller du har fået det specialudviklet, står plan2learn altid klar til at afvikle det.

SCORM *
Vi understøtter formatet SCORM (version 1.2 – 2004)

Deployed SCORM
Til dig, der ønsker at benytte plan2learns e-læringsafspiller til at afvikle SCORM-pakkerne fra en ekstern server uden for plan2learn.

Andre løsningsmodeller
Har du brug for at afvikle e-læring i plan2learn helt uden om SCORM-standarden, er du velkommen til at kontakte os for en alternativ løsningsmodel.

* SCORM

SCORM (Sharable Content Object Reference Model) er en teknisk standard og et regelsæt for, hvilke informationer og data dit e-læringsmateriale skal indeholde og ligeledes hvordan det skal struktureres. Standarden for udvikling af e-læringsmaterialer sikrer, at materialet er kompatibelt med det LMS-system, der afvikler og afspiller e-læringen for kursisten (plan2learn).

Bliv kontaktet