Kompetenceudvikling i kommunen

Ét system til kompetenceudvikling

Med plan2learn får du ét system, der samler alt din digitale-læring og kursusadministration og lader det spille sammen med din kompetenceudvikling.

Dine medarbejdere behøver ikke længere hoppe fra system til system for at arbejde med deres kompetenceopgaver, da alt dette vil være samlet på den samme platform. Du får altså én samlet indgang til alle dine værktøjer og dashboards indenfor kompetenceudvikling, kurser og digital læring.

Personlige kompetencekort

Byg kompetence-kataloger og lad lederen og medarbejderen i samarbejde bestemme, hvilke kompetencer medarbejderen skal tilegne sig.

Nemt overblik

Som leder får du nemt et overblik over dine medarbejderes kompetencer og kan dermed hurtigt se hvem du kan sende på opgave. Så er du sikret ro i maven, da medarbejderen har de helt rette kompetencer.

Sundhed- og Service loven

Med plan2learn har du én sandhed i ét system. Dermed kan du hurtigt vise hvilke medarbejdere har hvilke kompetencer og sammenholde dette med de opgaver de er blevet sendt på.

Kompetenceforløb med digitale -og fysiske kurser

Du kan nemt opsætte et eller flere komplette kompetencekort og kompetenceprofiler for dine medarbejdere. Om disse skal bestå af digital-træning, kurser, MUS/GRUS samtaler eller sidemandsoplæring er helt op til dig.

Du har mulighed for at bygge dine egne e-læringsmaterialer med vores eDesigner, hvor du selv vil have kontrol over indholdet og formen på din e-læring.

Vi tilbyder også tilkøb af specifikke e-læringsmoduler, som er udviklet af vores søster-virksomhed KvaliCare. Disse moduler er lavet specifikt til forskellige faggrupper, såsom SSA, SSH og SPL.

Overhold nemt Sundheds- og Serviceloven

Det kan ofte være en stor problemstilling for kommuner at sikre dokumentation af medarbejderkompetencer. Det er også en udfordring at sikre enkelte medarbejder har de rette kompetencer til at yde den bedste service til borgerne. Med plan2learn får du mulighed for at digitalisere kompetenceudviklingen, med et system hvor du nemt kan dokumentere enkelte kompetencer og sikre et højt kompetenceniveau i din afdeling.

Med vores matrix visning får du et samlet overblik over hvilke medarbejdere, der har hvilke kompetencer, så du altid kan sætte dine medarbejdere på de rette opgaver og dermed sikrer borgeren bedst mulig behandling.

  • Digitaliseret dokumentation af kompetencer
  • Nem adgang til kompetencer i din afdeling
  • Sikrer overholdelse af Sundheds- og Servicelovgivningen

Hent vores guide til kompetenceudvikling

I vores guide vil du kunne læse, hvordan en digital og strategisk kompetenceudvikling kan give dig:

• Øget produktivitet og medarbejdertilfredshed

• Større engagement

• Lavere medarbejderomsætning

Sidemandsoplæring gjort nemt

Sidemandsoplæring er et ofte brugt værktøj når medarbejdere skal oplæres i nye kompetencer. Dog kan det være svært at holde styr på dokumentationen af undervisningen og indhente de rigtige underskrifter. Med vores godkendelsesproces kan du sende notifikationer til de rette ledere eller uddannelsesansvarlige. Dermed sikrer i at undervisningen er udført med den rette kvalitet.

Du har mulighed for at tilføje kommentarer og dokumenter til selve anmodningen, hvor lederen nemt kan tilgå materialerne og give feedback på træningen. Derefter vil din leder have mulighed for at afvise eller godkende anmodningen, og give feedback der kan hjælpe med at gøre træningen bedre.

Kompetenceoverblik og opgavestyring

Med vores matrix visning har du et fuldt overblik over dine medarbejdere og deres kompetencer på et givent kompetencekort. Det er også et aktivt arbejdsredskab, hvor en leder eller en uddannelsesansvarlig kan tilmelde brugere, godkende anmodninger og give merit til kompetencer.

Har du ansat en ny SSH, SSA eller andet i din enhed, som medbringer en række kompetencer fra sit tidligere arbejde eller uddannelse? Så vil din leder hurtigt kunne overbringe disse til platformen. Hvis medarbejderen mangler lidt træning indenfor nogle indsatsområder, kan man også nemt åbne op for ekstra træning for den nye medarbejder.

Katalog
Plan
Plan - åben kompetence
Godkendelse
Leder overblik
Matrix
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Vil du høre mere?