Vores kunder siger

Rikke Irmgard Brødsgaard, Børn og Unge – Aarhus Kommune

Mia Nørby, Region Nordjylland

Stine ps

”Når vi arbejder med Plan2learn i hverdagen, mærker vi, at plan2learn virkelig er et gennemarbejdet produkt. Der er altid mange muligheder for os, uanset hvilket område af systemet vi arbejder med.
Især e-læringsmodulet hjælper os i vores daglige arbejde, fordi kan styre e-læringen på en overskuelig måde. ”’

Stine Ødum Sørensen, Region Nordjylland

Hanne Sørensen

”Plan2learn er et spændende og sjovt system, som gør mit arbejde mere overskueligt. Jeg arbejder i psykiatrien i Region Midtjylland, og især mit arbejde med vagtplaner er blevet gjort mere systematisk med Plan2learn.

Jeg hygger mig faktisk, når jeg arbejder i systemet – og jeg føler lidt at det kan være en leg. Med det mener jeg, at jeg altid bliver mere nysgerrig når jeg arbejder i systemet, fordi der er så mange muligheder, og jeg bruger ofte tid på at udforske det. 

Der er flere løsningsområder i plan2learn, som gør en forskel i mit daglige arbejde. Blandt andet selve tilmeldingsprocessen, hvor jeg kan tilmelde flere deltagere på én gang. Jeg vil også fremhæve overblikket over udbudte kurser, og muligheden for at flytte rundt blandt deltagere på disse kurser. ”

Hanne Sørensen, Psykiatrien, Region Midtjylland

Charlottte Friis Jensen, Region Hovedstaden

Steen Meyer Larsen, Esbjerg Kommune

Anita Morthensen

”Plan2learn har gjort mit arbejde lettere ved at det skaber overblik i hverdagen, som også gør, at jeg sparrer en masse tid.

Jeg oplever, at plan2learn er et brugervenligt system, både for kursisterne, men også for os administratorer. Der er altid god service fra deres side, og de reagerer altid hurtigt på vores forespørgsler.
En anden ting, jeg lige vil nævne er, at det er dejligt at systemet sjældent er nede. Man kan bare regne med at det fungerer, så man behøver ikke at være nervøs for om det er tilgængeligt på grund af nedbrud.

Konferencemodulet gør mit daglige arbejde lettere ved at gøre afholdelsen af konferencer mere overskueligt, og det er nemt for brugere at tilmelde sig de forskellige workshops. Det sparrer os en masse tid, og vi oplever at det fungerer rigtig godt. ”

Anita Morthensen, Vejle Kommune

Carl Østergaard

”Et af målene for implementering af plan2learn var en årlig driftsbesparelse på 1½ million kroner. Konservativt betragtet har vi nu halvvejs i projektet realiseret halvdelen af den budgetterede driftsbesparelse som en behagelig sidegevinst har vi opnået store lettelser i administrationen, større intern som ekstern service. Plan2learn har været et uundværligt led i bestræbelserne på at modernisere og digitalisere administrationen ved Odense Kommune.”.

Carl Østergaard, Odense Kommune

Ulla Berthelsen

” Nemmere, bedre og billigere med plan2learn. I PUF har vi brugt plan2learn siden august 2011 og kan i dag tilbyde vores kunder endnu bedre service end tidligere. En del af den realiserede gevinst har vi brugt til at nedsætte prisen på PUF’s arbejdsmiljøuddannelse. Tidskrævende, manuelle og besværlige arbejdsgange og rutiner er nu helt væk samtidig med at kommunikationen er hurtig og administrationen korrekt og præcis. Det betyder, at vi kan koncentrere ressourcerne om de opgaver, der skaber værdi for vores kunder”.

Ulla Bertelsen, Parternes Uddannelsesfællesskab

Mette Jepsen

”Plan2learn er en dygtig, visionær og alsidig samarbejdsparter. Den kundedrevne tilgang til udviklingsarbejdet har været en yderst positiv oplevelse for os. Plan2learn har været en vigtig medspiller for at regionen har kunnet nå i mål med implementeringen af flere nye teknologier. Dette gælder også den igangværende implementering af danmarks største uddannelsesprojekt: Sundhedsplatformen”.

Mette Keis Jepsen, Region Hovedstaden

BLIV KONTAKTET