Pivottabeller: Skridt-for-skridt guide til at analysere og visualisere data

Om dette projekt

Vil du gerne være i stand til at arbejde med pivottabeller, den smarte og vigtige facilitet til at analysere og visualisere din data, i Excel programmet, så er dette kursus til dig.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du kan visualisere din data i pivotdiagrammer
 • At arbejde med det smarte udsnitsværktøj og GetPivotData formler
 • Gode tips til, hvordan du viser resultaterne i pivottabellerne på forskellige måder
Beskrivelse

Pivottabeller opfattes af mange som en af de vigtigste opfindelser siden opfindelsen af selve regnearket. Og med god grund, da det er en fantastisk facilitet til at udvikle relativt komplicerede analyser.  

Pivot hører ind under de mere avancerede værktøjer i Excel. Derfor er dette kursus ikke til dig, der er forholdsvis ny i Excel og ikke før har arbejdet med datahåndtering i Excel.  

Har du i forvejen et godt kendskab til Excel og arbejder hjemmevant med programmet vil du få stor glæde af denne guide. Excel-eksperten, Ernst Lohse, vil i et behageligt tempo give dig den undervisning, du har brug for, så du kan arbejde professionelt med pivottabeller i Excel. 

Dette kursus er derfor for dig, der: 

 • Vil lære hvordan du udvikler komplicerede analyser ved hjælp af Pivottabeller i Excel  
 • Søger en grundig skridt-for-skridt guide til af håndtere en af de mere avancerede værktøjer i Excel 

Når du er færdig med kurset, vil du være i stand til at lave komplicerede analyser med blot få klik med musen. Du vil have et godt kendskab til pivottabel brugerfladen, og hvordan du arbejder med både beregnede felter, pivotdiagrammer og udsnitsværktøjer.

Forudsætninger

Dette kursus omhandler et af de avancerede værktøjer i Excel, og derfor kræver det et i forvejen godt og rutineret kendskab til Excel for at få udbytte af kursets indhold.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  GoLearn